logo logo

Filloni të kurseni nga sot

më shumë sesa 20% karburant.

Kur karburanti kalon përmes fushës së fuqishme magnetike, zinxhirët e hidrokarbonit ndahen në përbërës më të thjeshtë, të cilët më pas aktivizohen.

* Rekomanduar nga European Automobile Manufacturers Association

 • Rritje e kapacitetit të motorit deri në 5 Hp


 • Zvogëlim i konsumimit të karburantit deri në 20%

 • Zvogëlim i emetimeve të CO-së dhe CH-së nga 40% deri 50%

 • Kjo pajisje është e certifikuar

Blijeni tani Magnufuel-in me çmim të ulët

Orë Minuta Sekonda


Si funksionon Magnufuel-i?

Çdo lloj karburanti, pavarësisht se ku ruhet, e ndryshon përbërjen e tij vazhdimisht për shkak të ndikimit të temperaturës dhe lagështisë. Ky ndikim bën që karburanti të zgjerohet dhe të kompresohet. Molekulat e hidrokarbonit (baza e çdo karburanti) fillojnë të tërheqin njëra-tjetrën në atë mënyrë që formojnë grupe molekulash, që quhen edhe “toptha molekulash”. Këta “toptha” nuk mund të digjen plotësisht sepse zona e oksigjenit nuk e prek një pjesë të molekulave që i përbëjnë këta “toptha”. Kur karburanti kalon përmes zonës ku është instaluar Magnufuel-i, frekuencat rezonuese magnetike, që i prodhon pajisja, i shpërbëjnë “topthat” e formuar dhe i ngarkojnë molekulat e ndara me ngarkesa pozitive. Në këtë mënyrë, molekulat e oksigjenit depërtojnë në çdo molekulë karburanti, gjë e cila ndihmon në djegien e plotë të përzierjes ajër-karburant.


Rezultati i kësaj është ulja e konsumimit të karburantit dhe zvogëlimi i emetimeve të dëmshme. Pjesa kryesore e pajisjes Magnufuel është magneti i neodimiumit (NdFeB), i cili përbëhet nga dy pjesë. Deri më sot, këtë efekt mund ta kenë vetëm një grup i magneteve të neodimiumit, të krijuar me teknologji speciale (Patenta në SHBA me numrat: 4.802.931, 4.496.395, 7.458.412, të lëshuara nga korporata e “General Motors”).


Magnetet nga prodhues të tjerë (për të mos thënë se janë një imitim jocilësor) nuk arrijnë ta prodhojnë këtë lloj efekti.


Instalimi


Instalimi nuk kërkon ndonjë shkathtësi të veçantë. Gjëja më e rëndësishme është që të mos bëni ndonjë gabim kur përzgjidhni tubin. Pajisja duhet patjetër të fiksohet në tubin e karburantit.
• Hapeni kofanon e makinës, gjeni tubin e karburantit dhe zgjidhni një vend ku dëshironi ta instaloni pajisjen;
• Fiksojeni Magnufuel-in te tubi i karburantit, në vendin e zgjedhur. Tubi duhet të kalojë midis dy pjesëve të pajisjes.
• Për më shumë qëndrueshmëri, përdorni manikotën plastike që ndodhet në pakon e pajisjes. Mbani parasysh që manikota kalon përmes një vrime të vogël në kanalin qendror të pajisjes. Shtrëngojeni dhe nëse është e nevojshme pritini pjesët e tepërta të manikotës plastike.

Avantazhet kryesore

 • Instalohet lehtë. Instalimi i pajisjes mund të bëhet për vetëm pesë minuta.
 • Motori nuk nxjerr mbetje të gazta. Kjo nënkupton që
  pajisja e rrit në mënyrë të konsiderueshme jetën e unazave të pistonave.
 • Pajisja rrit në mënyrë të konsiderueshme edhe jetën e
  marmitës katalike.
 • Efikasitet i konfirmuar.
 • Menjëherë pas instalimit të Magnufuel-it djegia është shumë më
  e plotë.
 • Mjaft më me sinjalin “Kontrolloni motorin”, i cili kryesisht aktivizohet për shkak të
  nivelit të ulët të karburantit dhe djegies së paplotë.
 • Shuma e parave të shpenzuara për të blerë Magnufuel-in nxirret brenda 1 deri në 2 muaj!
REAGIME NGA KLIENTËT TANË

Endrit Gashi 32 vjeç driver Konsumi i karburantit para dhe pas instalimit të Magnufuel-it
10L/ ka qenë 7L është

Para katër ditësh, instalova Magnufuel-in në Hyundai Accent (2012). Pasi lëvizja me makinë në qytet, harxhoja 10 litra, ndërsa tani 7-8. Në autostradë, tani konsumi është 5.8 litra për 100 km. Dje bëra një rrugë nga Saranda në Shkodër me gati 20 litra. Dhe kjo, falë kësaj mrekullie të vogël.

Bujar Rexhaj 46 vjeç driver Konsumi i karburantit para dhe pas instalimit të Magnufuel-it
9L/ ka qenë 7.5L është

Dacia. Rezultatet i pashë pas mbushjes me karburant për herë të dytë. Motori filloi të punonte më qetë, pa dridhje dhe me performancë më të lartë. Kur dal për ndonjë xhiro të vogël, kursej nga 1 deri 1.5 litra. Jam i kënaqur.

Klevis Sinani 29 vjeç driver Konsumi i karburantit para dhe pas instalimit të Magnufuel-it
17L/ ka qenë 12L është

Lexus RX 350. Porosita menjëherë dy copë Magnufuel dhe motori punon më mirë. Më ka ndodhur disa herë që e kam mbushur automjetin me karburant në pika të rëndomta karburanti dhe kam pasur probleme (ndizej drita e sinjalit “kontrolloni motorin”). Ndërsa tani nuk ka më problem. Karburanti jo-cilësor jo vetëm që nuk shkakton probleme, por tani pas rimbushjes edhe serbatori zgjat më shumë.

Magnufuel-i mund të përdoret në mjete të ndryshme të transportit

Kursyesi i karburantit, Magnufuel është shumë i njohur në SHBA dhe në Evropën Perëndimore dhe tashmë ju mund ta blini në Shqipëri!

 • automobil
  Vetura
 • automobil
  Kamionë
 • automobil
  Autobusë dhe furgonë
 • automobil
  Motoskafë dhe mjete të tjera të transportit ujor
 • automobil
  Motoçikleta
 • automobil
  Makineri bujqësore

Mund të blini vetëm sot Magnufuel për çmimin më të ulët rekord!

Orë Minuta Sekonda


Porositeni Magnufuel-in

dhe filloni nga sot të kurseni karburant.
Guarante Guarante

* Rekomanduar nga European Automobile Manufacturers Association