foot GUNGAT E KËMBËS TANI JANË TË KURUESHME

NJË FIKSUES UNIK, I PËRBËRË NGA SILIKON ELASTIK HIPOALERGJIK

Zgjidhja pre eminente

për rregullimin e deformimit
valgus , i përhapur në SHBA dhe Evropë

valgus pro
 • Parandalon
  lythet dhe mavijosjet
 • Eleminon dhimbjen dhe diskomfortin gjatë ecjes
 • Mund të vendoset me të gjithë llojet e këpucëve

2 artikuj fiksues (këmba e majtë dhe e djathtë)

SHIKONI ÇMIMET

“Pozicioni i duhur i shputës është shumë i rendësishëm për qëndrimin e tërë trupit. I kam parë të gjitha metodat për trajtimin e të ashtuquajturave gunga të këmbës. Pacientët e mi janë të kënaqur vetëm me një produkt, Valgomed, efektiv madje edhe kundër deformiteteve të rënda të gishtit të madh të këmbës” - prof. Dr. Daniel Parker

Zmadhoni

Fazat e gjëndjes– kur është i nevojshëm Valgomed?

Në përputhje me rezultatet laboratorike të kërkimeve, Valgomed është efikas në të dyja fazat e deformimit fillestar dhe të rëndë
Përfitimet kryesore të Valgomed
Çfarë janë të ashtuquajturat “gunga të këmbës”?

Hallux valgus (deformimi valgus i gishtit të madh të këmbës) është një gjëndje e cila vjen si pasojë e dëmtimit të nyjes së gishtit të madh të këmbës. Zakonisht ndodh tek femrat. Arsyeja më e shpeshtë është veshja e këpucëve të ngushta dhe takave të larta.

Kjo gjëndje karakterizohet me zhvillim të ngadaltë. Në fillim mund të dallohet një gungë e vogël në bazën e gishtit të madh të këmbës, gjithashtu dhe një lakim i vogël i brendsëm. Fillon dhimbja. Gjatë kohës “gunga” rritet dhe vazhdon të lakohet më shumë e më shumë për brenda, ndonjëherë duke u mbivendosur në gishtat e tjerë të këmbës. Dhimbja rritet. Lëkura rreth rritjes së gungës fillon të shfaqë lythe dhe nën të formohet një bursa sinoviale, zakonisht e inflamuar. Harku i këmbës bëhet më i sheshtë.

Kur gjendja është mesatare, ajo i nënshtrohet trajtimit të vazhdueshëm - një fiksues ndërmjet gishtit të madh të këmbës dhe atij tregues. Kjo e drejton gishtin e madh në mënyrën e duhur. Nëqoftëse gjendja është e rëndë, i nënshtrohet një ndërhyrjeje kirurgjike, jo gjithmonë efikase.

Gishti i këmbës është maksimalisht i tendosur në nyjen interfalengale, e cila zgjatet përpara mbi gishtërinjtë e tjerë dhe krijon lytha të dhimbshëm. Maja e gishtit gjithashtu shtyhet poshtë dhe krijon lythe. Dhimbja e fortë gjatë ecjes është një ankesë e zakonshme.

SHIKONI ÇMIMET
Arsyet për zhvillimin e “gungave të këmbës”
 • 1

  E trashëguar

 • 2

  Këpucët e ngushta dhe taket e larta

 • 3

  Këmbët e sheshta

 • 4

  Dëmtimi i indeve nervore (deformime paralitike)

Cilat probleme zgjidh Valgomed?
Procedurat e tjera, efikasiteti i tyre dhe çmimi
Si përdoret Valgomed?

Për një efekt pozitiv terapeutik, është e nevojshme ta përdorni fiksuesin për 6-10 orë në ditë. Ndryshimet e para të dukshme do të shihen pas 10-14 ditë.

Përdorimi i fiksuesit:
Hapi 1 - vendoseni në gishtin e madh të këmbës
Hapi 2 - shtypni fiksuesin fuqishëm në gisht

SHIKONI ÇMIMET
Valgomed mund të mbathet me çdo lloj këpuce, dhe nuk bie fare në sy

Fiksuesi Valgomed është prodhuar të përdoret çdo ditë me të gjitha llojet e këpucëve. Sepse forma e tij përshtatet me këmbën dhe nuk bie fare në sy. Elasticiteti i Valgomed zhduk totalisht rrezikun e dëmtimit të gishtërinjve tuaj të këmbës. Ju mund t'i trajtoni “gungat” tuaja të këmbës pa asnjë përpjekje nga ana juaj, praktikisht nga ana e “këmbës”!

Përshtypjet e klientëve për cilësinë e Valgomed

Provoni gjithashtu këtë trajtim 100% efikas!
Këmbët tuaja do t'ju falenderojnë!

SHIKONI ÇMIMET

Bëhuni partner affiliate duke na kontaktuar në affiliate.manager@lidango.com.