50%
Kedvezmény
  • Egyszerű használni
  • Segít fenntartani az ízületek rugalmasságát
  • Gyors hatás
  • Külső alkalmazás
  • Pénztárcabarát megoldás
MEGRENDELEM

Ízületeink napi szinten erős igénybevételnek vannak kitéve Az АrthroNEO olyan összetevőt tartalmaz, melyek fokozzák a kollagén termelődését a szervezetben. Ez a protein regenerálja és helyreállítja az elhasználódásnak és kopásnak kitett kötőszöveteket.

Kalcium megőrzése Ahogy öregszünk, az alacsonyabb csontsűrűség miatt csontritkulás léphet fel. Az АrthroNEO nem vonja ki a kalciumot a szervezetből, épp ellenkezőleg, a gerinc ízületeinek és szalagjainak, a C-formájú porcoknak, valamint a kis- és nagycsontoknak megerősítésére hasznosítja.

Megelőzés A termék komolyabb problémák nélkül is hasznos, hiszen erősít és tápanyagokkal látja el a szervezetet.

A kollagén az emberi szervezetben legnagyobb mennyiségben megtalálható protein, a csontokban, az izmokban, a bőrben és az ínszalagokban is jelen van. Tulajdonképpen a testet összetartó anyag. A kollagén mintegy állványként szolgálva erősíti és felépítést ad testünknek. A kollagén szedése számos egészségügyi előnnyel jár és csupán néhány kockázata ismert. Először is, táplálék kiegészítőként a ráncok és a bőrszárazság csökkentésével javíthatja a bőr állapotát. Ezen kívül növelheti az izomtömeget, megelőzheti a csontritkulást és enyhítheti az ízületi fájdalmat.

АrthroNEO használata fájdalommentes és egyszerű. Csupán:

  • Használat előtt rázza fel.
  • Tartsa 15 cm-re a kezelni kívánt területtől és 2-3 alkalommal fújja rá a sprayt.
  • Használat után mosson kezet!
  • Naponta három alkalommal ismételje meg!

АrthroNEO természetes összetevőket tartalmaz

HEGYI ÁRNIKA Mangánban gazdag, mely az egészséges csontok létfontosságú eleme.

KÖZÖNSÉGES LEVENDULA Gyulladás (ízületi gyulladás), valamint degeneratív változások (artrózis) esetén helyreállítja és erősíti az ízületeket.

RICINUSOLAJ Az ízületi fájdalmak gyógyítására használt erős gyógynövény hatóanyag: a ricinusolajat régóta használjuk az ízületi gyulladás természetes gyógymódjaként.

KÁMFOR Az ízületek, porcok és ínak gyulladásos megbetegedése eseten csökkenti a gyulladást és a fájdalmat.

Valód emberek – valódi eredmények!

Joó Henrietta, két gyermek boldog édesanyja

Bár a fájdalom nem szűnt meg teljesen, mégis szeretném megosztani az АrthroNEO használatával kapcsolatos pozitív tapasztalataimat. A kis ízületek előrehaladott artrózisa és köszvényes ízületi gyulladás miatt fel kellett mondanom a munkahelyemen. Naponta háromszor kaptam injekciót és fájdalomcsillapítót is kellett szednem. Egy gyötrelmes év során olyan sokféle gyógyszert kipróbáltam, hogy még felsorolni is szörnyű lenne. Az állandó fájdalom mellett egyre kétségbeesettebb és reményvesztettebb lettem. Már nem is hittem, hogy ez az állapot véget érhet. Az АrthroNEO termékre azok véleménye alapján esett a választásom, akik számára már bevált.”

NAGY MIHÁLY (55) cégtulajdonos

Egy kisebb informatikai cég tulajdonosaként és volt programozóként életem nagy részét asztálnál ülve töltöttem. Bár ez nem hangzik úgy, mintha fizikai megterhelést jelentene, a hátam tönkrement. Évekig csak speciális háttámasszal tudtam aludni. Mindenféle fájdalomcsillapítót szedtem, de egyik sem hatott sokáig, mert a szervezetem hozzászokott. Egész egy évvel ezelőttig, amikor rátaláltam erre a termékre: АrthroNEO. Véletlenül láttam meg online és boldogan mondhatom, hogy azóta nem kellett keresgélem más megoldást a hátfájásomra.

LÉNÁRT KÁROLY (52) apa, nagyapa, teniszedző

Nem számít mit mi mindent lehet olvasni az „egészséges életmódról”, megterheli a szervezetet. Mióta befejeztem a versenyzést, teniszedzőként dolgozom. Semmi bajom nem volt negyvenéves koromig. Azán lassanként mindenem elkezdett fájni - először a könyököm, majd a térdeim, végül a hátam – végül fájdalom nélkül már szinte megmozdulni sem tudtam. Egy barátom, akit még teniszező koromból ismerek, ajánlotta, hogy próbáljam ki az АrthroNEO terméket és nagy örömömre – kiváló megoldás. Mióta használom, az ízületi fájdalmam elmúlt, így még mindig tudok dolgozni.

CSONKA MÓNIKA (53) volt zongorista, zongoratanár

Életem jelentős részében zongorán játszottam, hivatásos zenészként. Annyira tönkretette az ujjízületeimet, hogy egy könyvnél nehezebb tárgyat fájdalom nélkül nem tudtam megfogni. Akkoriban nem tudtam erre megoldást találni, így abbahagytam a zenélést és helyette tanítani kezdtem. A kezem még mindig fájt, de legalább elviselhető volt a fájdalom. Az egyik diákomnak feltűnt az állapotom és egy nap hozott nekem egy АrthroNEOterméket, mert a nagymamáján is segített. Ez két éve történt. Ma már elmondhatom, hogy legtöbbször nem fáj a kezem (egyedül télen érzem). Minden, hasonló gonddal küzdő barátomnak adtam belőle és mindenki elégedett vele. Próbálja ki!

DÁVID KLÁRA (56) anya, nagymama

Csak jót tudok mondani az АrthroNEO termékről. Mióta használom (a lányomtól kaptam) az ízületimet szinte újnak érzem és egyre több időt tudok mozgással tölteni. Imádom a természetet, de a rossz térdeim miatt évekig nem tudtam kirándulni menni. Végre ismét megtehetem. Köszönöm, АrthroNEO!

19800,- Ft

9900,- Ft

Rendelj 2-őt, 1-et ajándékba adunk mellé ingyen!

33400,- Ft

16700,- Ft

Rendelj 3-at, 2-őt ajándékba adunk mellé ingyen!

51800,- Ft

25900,- Ft

50%
Kedvezmény
50% Kedvezmény