Ostvarite 50% popusta za svoju prvu narudžbu

Prirodni poticaj za Vašu kosu

ASAMI počinje djelovati sa prvim nanošenjem. Aktivni sastojci jačaju kosu, reguliraju funkcije folikula, vraćaju normalnu strukturu stanicama i aktivno njeguju korijen kose.

NARUČI ODMAH

Glavne prednosti ASAMI

ASAMI je sprej za rast kose koji spriječava i zaustavlja opadanje kose i potiče rast jak kose, jača postojeću kosu, unaprijeđuje sjaj kose, volumen i elastičnost.

Prirodna formula

Hipoalergenski, ne sadrži nikakve sintetske kemikalije ili prezervative

Jedinstveni sastojci

Moćan bio-kompleks ekstrakta URTICA DIOCA u kombinaciji sa drugim rijetkim, regenerativnim biljem, ojačan vitaminima i mineralima.

Lako za uporabu.

Sprejati direktno na skalp bar 3 puta tjedno - bez ispiranja nakon nanošenja.

Efikasnost

Serum ASAMI stimulira folikule kose i time pojačava kosu kao i njezinu brzinu rasta.

Što čini ASAMI tako efikasnim

Tajna uspjehaASAMI je u jedinstvenoj kolekciji visoko efikasnih sastojaka koji njeguju korijen kose i vlasište stimulirajući njen rast i čineći je gušćom, jačom i sjajnom.

Ricinusovo ulje

Urtica Dioica ekstrakt lišća

Panax Ginseng ekstrakt korijena

Tussilago Farfara ekstrakt lišća

Achillea Millefolium ekstrakt

U početku je ovaj pronalazak bio držan tajnom ali sada je nevjerojatni serum dostupan širem krugu korisnika!

Ulje ricinusa

Jača kosu i pomaže joj da postane gušća. Takođe čini kosu jačom i unaprijeđuje njenu elastičnost i ukupni kvalitet.

Bio-kompleks: panax ginseng i urtica dioica

Regulira funkcije folikule kao i strukturu kose, neutralizira štetne utjecaje okoliša kao i efekte aktivnih kemijskih jedinjenja u šamponima.

Tussilago farfara

Brzo prodire u kožu i daje jak strukturu stanicama kose, te pomaže da se očiste zapušene pore na skalpu. Hipoalergenska svojstva potiču rast nove kose.

Vitamini i minerali

Aktivno njeguje i jača korijen kose, povećavajući brzinu njenog rasta i uklanjajući perut, iritaciju i suhoću kože na površini glave. Obogaćena formula također pomaže u obnavljanju slabe i oštećene strukture kose.

Zašto naši korisnici vole ASAMI

Njihovoj kosi je već podarena prilika za novi život

@Dora, 29 godina

Imala sam probleme sa gubitkom kose cijeli svoj život. Rijetka, tanka kosa - nijedan proizvod nije pomogao. Probala sam sve kako bih je ojačala. Kupovala sam proizvode koji koštaju 25 kuna ali i proizvode od 800 kuna - sve uzalud. Prijateljica mi je kupila bočicu ASAMI. Isprobala sam i onda sam naručila još 2 bočice - za sebe i svoju sestru koja je imala iste probleme sa kosom kao ja. Moja kosa je postala mnogo gušća i jača. Sada izgleda jaku i sjajno, kako sam oduvijek željela. Namjeravam ponoviti tretman za mjesec dana.

@Stjepan, 43 godine

Ubrzo nakon što sam napunio 35, ćelave točke su se počele pojavljivati.. Slučajno sam došao u posjed ASAMI i odlučio sam da isprobam. Poslije mjesec i pol dana moja supruga je zamijetila finu kosu tamo gdje su bile ćelave točke. Poslije šest mjeseci ponovo sam imao kosu po cijeloj glavi. Definitivno ću nastaviti koristiti ovo sve dok mogu. Volim ovaj proizvod.

@Jovanka, 53 godine

Proljeće je oduvijek bilo teško vrijeme za moju kosu. Jako je opadala. Bila sam bijesna ali nisam mogla ništa učiniti. Svake godine ista priča. Nakon što sam bezuspješno isprobala bar 10 proizvoda, naišla sam na ASAMI. Cure, ne možete ni zamisliti što se dogodilo. Bilo je kao u bajci. Nakon 3 tjedna moja kosa je postala mnogo jača i prestala je opadati. Šteta je što sam morala prekinuti tretman zbog osobnih problema. Ali onda sam ponovila tretman još jednom, ovoga puta do samoga kraja. Već sam poslala novu narudžbu, i radujem joj se.

@Josip, 54 godine

Jednoga dana moja supruga je stigla sa bočicom ASAMI u svojim rukama i rekla da će mi ovo pomoći da mi nova kosa izraste. Smijao sam se u početku ali duboko u sebi sam želio da ovo uspije. Zamislite moje iznenađenje nakon nekoliko tjedana kada smo zamijetili nešto malih dlačica na vrhu moje glave. Ova stvar je stvarno radila!

@Darijo, 29 godina

Poslije dva tjedna već sam zamijetio rezultate! Prije primjene pregledao sam područja na glavi tamo gdje je granica između alopecije i linije kose... za samo 7-8 dana od početka korištenja počeo sam zamjećivati tamnu, tanku kosu. Nije bila vidljiva izdaleka ali ja sam znao da to raste moja NOVA kosa! Tkogod misli da gubitak kose ne može biti zaustavljen - griješi. Nisam primijetio nikakve mane.

@Sara, 44 godine

Proljeće je oduvijek bilo teško vrijeme za moju kosu. Jako je opadala. Bila sam bijesna ali nisam mogla ništa učiniti. Svake godine ista priča. Nakon što sam bezuspješno isprobala bar 10 proizvoda, naišla sam na ASAMI. Cure, ne možete ni zamisliti što se dogodilo. Bilo je kao u bajci. Nakon 3 tjedna moja kosa je postala mnogo jača i prestala je opadati. Šteta je što sam morala prekinuti tretman zbog osobnih problema. Ali onda sam ponovila tretman još jednom, ovoga puta do samoga kraja. Već sam poslala novu narudžbu, i radujem joj se.

@Ivan, 35 godina

Prva stvar koju želim istaknuti jeste efekt. Tamo gdje su bile ćelave točke, kosa je izrasla i počela postajati sveukupno gušća. Drugo, moj gubitak kose je potpuno zaustavljen. Treće, tanka i slaba kosa je postala primjetno jača, Poslije samo jednog mjeseca moje samopouzdanje i samopoštovanje se vratilo. Hvala Vam!

@Olga, 37 godina

Nekada sam imala predivnu kosu na koju sa oduvijek bila ponosna. Ali nakon razvoda postala sam depresivna i mijenjala sam boju kose svakoga tjedna. Moje prijateljice su me upozoravale da ću uništiti svoju kosu ali ja ih nisam slušala. Poslije 2 mjeseca, moja kosa je bila kao sunđer. U salonu mi je rečeno da će regenerativni tretman koštati skoro 8000 kuna. Na internetu sam pronašla ASAMI. Isprobala sam i rezultat mi se svidio. Nakon što sam završila drugi ciklus tretmana, moje prijateljice su me pitale kako sam uspjela svojoj kosi vratiti vitalnost i gustoću.

ASAMI Garantira Vam sigurnu kupovinu bez rizika

Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada

SIGURNA KUPOVINA

Osobni i financijski podaci su tajni i zaštićeni. Mi radimo na platformi koja koristi najnaprednije značajke iz sigurnosti online plaćanja na svijetu.

30 DANA GARANCIJE

Ukoliko niste zadovoljni sa proizvodom, vratite ga i mi ćemo Vam vratiti Vaš novac - bez postavljanja pitanja.

BESPLATNA DOSTAVA

Dostava je besplatna. Proizvod će Vam biti dostavljen na kućnu adresu u roku od 1-5 radnih dana od datuma kada ste poslali svoju narudžbu preko naše internetske stranice.

NARUČI ODMAH

Sigurna
kupovina

Zadovoljstvo
zagarantirano

Privatnost
zaštićena

Preko 900 000 zadovoljnih korisnika

"Zapanjujuće!!!"

"Manje kose na češlju"

"Raste BRZO"

"Ponovno volim sebe"

"Obožavam ovo"

"Bio sam skeptik"

"Lijepa koža & sjajna kosa"

Kako se koristiASAMI sprej

ASAMI, budući da je u obliku spreja, veoma se lako koristi.

Тemeljito operite kosu i uklonite sve nečistoće ili kozmetičke proizvode.

Protresite dobru bočicu i posprejajte proizvod direktno na skalp.

Masirajte skalp nekoliko minuta. Nemojte poslije ispirati.

Koristite najmanje 3 puta tjedno..

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Gubitak kose je veoma često stanje i pogađa većinu ljudi u nekom trenutku njihovog života. ASAMI sprej je posebno dizajniran da spriječi proces ćelavljenja i da stimulira rast guste i jake kose.
EfikasnostASAMI je u sastavu. Moćni sastojci aktiviraju folikule kose da započnu stadij rasta i da proizvode jak i gust korijen kose.
Proces stimuliranja kose počinje momentalno a rezultati su unaprijeđeni sa svakom narednom primjenom.
ASAMI nema istinsku konkurenciju na tržištu. Sadržava samo prirodne sastojke koji rade lokalno da potiču rad guste i sjajne kose.
Da, naša istraživanja pokazuju daASAMI daje izvrsne rezultate i muškarcima i ženama.
ASAMI se može kupiti samo ovdje, na oficijelnoj internetskoj stranici. Zbog Vaše ugode i sigurnosti, plaćanje se vrši po preuzimanju te čak dobivate besplatnu dostavu!

Prirodni poticaj za Vašu kosu

ASAMI počinje djelovati sa prvim nanošenjem. Aktivni sastojci jačaju kosu, reguliraju funkcije folikula, vraćaju normalnu strukturu stanicama i aktivno njeguju korijen kose.

NARUČI ODMAH

478.00 kn

239.00 kn

Kupi 2, dobij 1 gratis!

798.00 kn

399.00 kn

Kupi 3, dobij 2 gratis!

1278.00 kn

639.00 kn

50%
POPUSTA
50% Popustа