Tegyen szert 50%-os kedvezményre az első megrendelésekor!

Természetes serkentés a hajának

A(z) ASAMI működni kezd, amint elkezdi alkalmazni. Hatóanyagai erősítik a hajat, szabályozzák a tüszők működését, helyreállítják a sejtek normál szerkezetét és aktívan táplálják a hajhagymákat.

MEGRENDELEM

A(z) ASAMI legfontosabb előnyei

A(z) ASAMI egy hajnövesztő spray, amely megakadályozza és megállítja a hajhullást, elősegíti az erős hajnövekedést, sűrűbbé és dúsabbá teszi a meglévő hajat, továbbá fokozza a haj fényét és rugalmasságát.

Természetes összetétel

Hipoallergén, nem tartalmaz semmilyen szintetikus vegyi anyagot vagy tartósítószert.

Egyedülálló összetevők

NAGY CSALÁN KIVONAT és más ritka, regeneráló gyógynövények kombinációjából született, erőteljes BIOKOMPLEXUM, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva.

Könnyen használható

Permetezze közvetlenül a fejbőrre hetente legalább háromszor - az alkalmazás után ne öblítse le.

Hatékonyság

A(z) ASAMI szérum serkenti a hajtüszőket, ezáltal dúsabbá teszi a hajat és fokozza a hajnövekedés sebességét.

Mitől ilyen hatékony a(z) ASAMI

A(z) ASAMI sikerének titka az egyedülálló, rendkívül hatékony összetevőkben rejlik, amelyek táplálják a hajhagymákat és a hajszálakat, serkentik a haj növekedését és dússá, erőssé és fényessé varázsolják azt.

Ricinusolaj

Nagy csalán levél kivonat

Ázsiai ginzeng gyökér kivonat

Martilapu levél kivonat

Közönséges cickafark kivonat

Kezdetben titokban tartották ezt a találmányt, de a hihetetlenül hatékony szérum most már széles körben elérhető a fogyasztók számára!

Ricinusolaj

Erősíti a hajat és segít vastagítani a hajszálakat. Dúsítja a hajat, javítja annak rugalmasságát és általános minőségét.

Biokomplexum: ázsiai ginzeng és nagy csalán

Szabályozza a tüsző működését, valamint a haj szerkezetét, semlegesíti a környezet káros hatásait, illetve a samponokban található aktív kémiai vegyületek hatásait.

Martilapu

Gyorsan behatol a bőrbe és erős szerkezetet biztosít a haj sejtjeinek, mivel segít kitisztítani a fejbőr eldugult pórusait is. A hipoallergén tulajdonságok támogatják az új haj növekedését.

Vitaminok és ásványi anyagok

Aktívan táplálja és erősíti a hajhagymákat, fokozza a hajnövekedés sebességét és megszünteti a korpát, az irritációt és a bőrszárazságot a fej területén. A dúsított formula segít megújítani a gyenge és sérült hajszerkezetet.

Miért szeretik vásárlóink a(z) ASAMI-t

Az ő hajuk már kapott egy esélyt az új életre

@Dóra, 29 éves

Egész életemben gondjaim voltak a hajhullással. Vékony, törékeny haj – egyetlen termék sem segített. Mindent kipróbáltam, hogy erősebbé tegyem. Vásároltam termékeket 1000 forintért, de 30.000 forintért is – mindhiába. Egy barátom hozott nekem egy üveg ASAMI-t. Kipróbáltam, majd rendeltem még 2 üveggel - magamnak és a nővéremnek, aki ugyanolyan hajproblémával küszködik, mint én. A hajam sokkal vastagabb és erősebb lett. Erős néz ki és fénylik, ahogy mindig is szerettem volna. A kezelést egy hónapon belül meg akarom ismételni.

@Sándor, 43 éves

Nem sokkal a 35. születésnapom után kopasz foltok kezdtek megjelenni a fejemen. Véletlenül szereztem be a(z) ASAMI-t és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Másfél hónap után a feleségem észrevett néhány finom hajszálat a korábban kopasz területeken. Hat hónappal később az egész fejemet haj borította. Biztosan folytatom a használatát, amíg csak bírom. Szeretem.

@Johanna, 53 éves

A tavasz mindig is nehéz időszak volt a hajam számára. Csomókban hullott. Dühös voltam, de semmit sem tehettem ellene. Minden év ugyanúgy zajlott. Miután sikertelenül kipróbáltam legalább 10 terméket, ráfutottam a(z) ASAMI spray-re. Lányok, el sem tudjátok képzelni, mi történt. Olyan, mint a mesében. 3 hét után a hajam sokkal erősebb lett és a hullás is megszűnt. Kár, hogy személyes problémák miatt korábban kellett abbahagynom a kezelést. Aztán még egyszer megismételtem a kezelést, ezúttal végigcsináltam. Már elküldtem egy újabb megrendelést, nagyon várom.

@József, 54 éves

Egy napon a feleségem egy ASAMI üvegcsével a kezében érkezett és azt mondta, hogy ez segíthet nekem új hajat növeszteni. Először kinevettem, de mélyen legbelül szerettem volna, hogy ez működjön. Képzeljétek, mennyire meglepődtem, amikor néhány hét múlva pár babahajat vettünk észre a fejem tetején. Ez a dolog tényleg működött!

@Dávid, 29 éves

Már két hét után láttam eredményeket! Az alkalmazás előtt megvizsgáltam a fejbőr azon területét, ahol az alopecia a hajvonalat határolja...a használat megkezdése után mindössze 7-8 napon belül sötét, vékony hajszálakat kezdtem észlelni. Távolról nem lehetett észrevenni, de tudtam, hogy az ÚJ hajam indult növekedésnek! Téved, aki azt gondolja, hogy a hajhullást nem lehet megállítani. Nem tapasztaltam hátrányokat.

@Sára, 44 éves

A tavasz mindig is nehéz időszak volt a hajam számára. Csomókban hullott. Dühös voltam, de semmit sem tehettem ellene. Minden év ugyanúgy zajlott. Miután sikertelenül kipróbáltam legalább 10 terméket, ráfutottam a(z) ASAMI spray-re. Lányok, el sem tudjátok képzelni, mi történt. Olyan, mint a mesében. 3 hét után a hajam sokkal erősebb lett és a hullás is megszűnt. Kár, hogy személyes problémák miatt korábban kellett abbahagynom a kezelést. Aztán még egyszer megismételtem a kezelést, ezúttal végigcsináltam. Már elküldtem egy újabb megrendelést, nagyon várom.

@Áron, 35 éves

Az első dolog, amelyet szeretnék kiemelni, az a hatás. Ahol kopasz foltok voltak, a haj kinőtt és egyben dúsabbá is kezdett válni. Másodszor, a hajhullásom teljesen megszűnt. Harmadszor, a vékony és gyenge hajszálak észrevehetően erősebbek lettek. Mindössze egy hónap elteltével visszatért az önbizalmam és az önbecsülésem. Köszönöm!

@Olga, 37 éves

Régebben gyönyörű hajam volt, amire mindig nagyon büszke voltam. A válásom után azonban depresszióba estem és minden héten váltogattam a hajam színét. A barátnőim figyelmeztettek, hogy megéghet a hajam, de nem hallgattam rájuk. 2 hónap után a hajam úgy nézett ki, mint egy szivacs. A szalonban azt mondták nekem, hogy a regeneráló kezelés közel 300.000 forintba kerülne. Az interneten rábukkantam a(z) ASAMI nevű termékre. Kipróbáltam és tetszett az eredmény. A második kezelés befejezése után a barátnőim kérdezgetni kezdték, hogy mitől lett újra életerős és dús, vastag szálú a hajam.

A(z) ASAMI biztonságos és kockázatmentes vásárlást biztosít Önnek

Az Ön elégedettsége a legnagyobb jutalmunk

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

A személyes és pénzügyi adatok titkosak és védettek. Olyan platformmal dolgozunk, amely a világ legfejlettebb online fizetési biztonsági szolgáltatásait használja.

30 NAPOS GARANCIA

Amennyiben elégedetlen a termékkel, küldje vissza és mi visszafizetjük a pénzét – kérdezősködés nélkül.

INGYENES KÉZBESÍTÉS

A kézbesítés ingyenes. A terméket 1-5 munkanapon belül a küszöbéig szállítjuk attól a naptól számítva, amikor Ön elküldte megrendelését ezen a weboldalon keresztül.

MEGRENDELEM

Biztonságos
vásárlás

Az elégedettség
garantált

Adatvédelem
biztosítva

Több, mint 900.000 boldog vásárló

"Lenyűgöző!!!"

"Kevesebb hajszál a fésűben"

"GYORSAN nő"

"Újra szeretem magam"

"Szeretem ezt"

"Szkeptikus voltam"

"Bírság bőr & fényes haj"

Hogyan használja a(z) ASAMI spray-t

A(z) ASAMI, spray formájának köszönhetően, nagyon könnyen használható.

Alaposan mossa meg a haját, hogy minden szennyeződést illetve kozmetikai termék maradványát eltávolítsa.

Jól rázza fel a flakont és permetezze a terméket közvetlenül a fejbőrre.

Masszírozza a fejbőrt néhány percen keresztül. Ne öblítse le utána.

Használja hetente legalább 3 alkalommal.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A hajhullás nagyon gyakori panasz és a legtöbb embert érinti az élete valamely szakaszában. A(z) ASAMI spray-t kifejezetten a kopaszodás megelőzésére és vastag és erős hajszálak növekedésének serkentésére fejlesztették ki.
A(z) ASAMI hatékonysága az összetevőiben rejlik. Az erőteljes táplálás aktiválja a hajtüszőket, hogy belépjenek a növekedési szakaszba és erős és vastag hajszálakat hozzanak létre.
A hajstimuláció folyamata azonnal megkezdődik és az eredmények minden egyes további alkalmazást követően javulnak.
A(z) ASAMI spray-nek nincs párja a piacon. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, amelyek helyileg hatnak a vastag és fényes hajszálak növekedésének támogatása érdekében.
Igen, kutatásaink azt igazolják, hogy a(z) ASAMI kiváló eredményeket mutat mind férfiak, mind nők esetében.
A(z) ASAMI csak itt érhető el, a hivatalos weboldalán. Az Ön kényelme és biztonsága érdekében a fizetés kézbesítéskor történik, és még a kézbesítést is ingyen kapja meg!

Természetes serkentés a hajának

A(z) ASAMI működni kezd, amint elkezdi alkalmazni. Hatóanyagai erősítik a hajat, szabályozzák a tüszők működését, helyreállítják a sejtek normál szerkezetét és aktívan táplálják a hajhagymákat.

MEGRENDELEM

19800,- Ft

9900,- Ft

Rendelj 2-őt, 1-et ajándékba adunk mellé ingyen!

33400,- Ft

16700,- Ft

Rendelj 3-at, 2-őt ajándékba adunk mellé ingyen!

51800,- Ft

25900,- Ft

50%
Kedvezmény
50% Kedvezmény