Osvobodite svoja stopala in nohte
srbenja in glivic
v 7 dneh
Takojšnje olajšanje srbenja in izdatnega potenja
Uniči izvor glivične rasti
Pozdravi poškodovano in razpokano kožo za 98 %
RAZPRODAJA!
50 % popusta!
paketov preostalih na razprodaji
7
Razprodaja se konča čez

ur minut sekund
Takojšnje olajšanje srbenja in izdatnega potenja
Uniči izvor glivične rasti
Pozdravi poškodovano in razpokano kožo za 98 %
Kako ste dobili glivično okužbo?

V savni ali bazenu

Prevelika teža

Oslabljen imunski sistem

Jemanje antibiotikov

Zaradi krčnih žil

Nošenje sintetičnih oblačil

Družinski član ima glivice na nogah

Dermatomikoza (iz starogrščine mikos - pomeni "glivice") je bolezen kože in nohtov.

V 92 % primerih bolezen nastane zaradi glivic trichophyton in microsporum. Ta trdovratna parazita prodreta skozi kožo prek hrane, pijače, sline, skozi majhne odrgnine in razpoke v globoke plasti epidermisa.

Dražita kožo, povzročata srbenje, bolezen, razpadanje tkiva in neprijeten vonj. Uničujeta zgradbo nohtov in njihovo zaščitno plast.
Statistika kaže, da se samo 12,4 % ljudi
znebi glivic. Zakaj je temu tako?
Ker metode, s katerimi ste jih do zdaj zdravili, NE DELUJEJO!
Odstotek ljudi, ki okreva po glivični okužbi stopal in nohtov
Operacije glivičnih nohtov
so izjemno neprijetne Noht je treba popolnoma odstraniti iz njegovega korena, kar povzroča hude bolečine. Poleg tega je lahko neučinkovita, nato pa znova zraste bolan noht.
Tradicionalna medicina
pomaga samo pri simptomih, a ne odstrani vzroka glivic. Bolezen ne izgine, glivice pa se širijo hitreje.
Lekarniške kreme
v procesu zdravljenja 90 % lekarniških krem povzroča odtegnitveni sindrom. Potem ko prekinete z zdravljenjem, se glivice vrnejo!
Edino zdravljenje, ki je sposobno znebiti se
glivic za vedno,
je OnycoSolve..

BREZ ANALOGIJ!
Kako se lahko OnycoSolve znebi glivic?
Izvleček HRASTOVEGA lubja
Varuje kožo in preprečuje srbenje ter neprijetne vonjave. Regenerira razpoke, razkužuje manjše rane. Vsebuje tanine za protivnetni učinek.
Angelica Archangelica
Ta močna zel je poznana kot učinkovito zdravilo proti glivičnim in bakterijskim okužbam. V 14. stoletju je postala znana kot zdravilna zel po vsej Evropi. V srednjem veku so koreninico zeli uporabljali kot zdravilo proti kugi.
Salvia Officinalis
Esencialno olje navadnega žajblja (Salvia Officinalis) se pogosto uporabljajo pri kožnih boleznih.  Prodira v globoke plasti epidermisa. 100 % hrani in vlaži kožo od znotraj navzven, takojšnje lajšanje poškodb kože, zdravljenje tudi globokih razpok, zaradi česar je naša koža znova gladka in mladostna.
Olje čajevca (Melaleuca alternifolia)
Znanstveno priznano kot učinkovito protiglivično sredstvo. Upočasnjuje rast glivic trichophyton in microsporum, privlači glivične celice in napada njihove membrane. Najpomembneje, vaša koža pridobi odpornost in po koncu zdravljenja se vam nikoli več ne bo treba ukvarjati z glivicami!
GLADKA IN MLADOSTNA KOŽA
DERMATOLOGI NISO MOGLI VERJETI SVOJIM OČEM!
TO JE VELIK DOSEŽEK NA PODROČJU ZDRAVLJENJA GLIVIČNIH OKUŽB NOHTOV IN STOPAL
Nič več SRBENJA
98 %
Noge se ne potijo več
87 %
Nič več luščenja in pokanja kože
86 %
Uničeni glivični zajedalci
100 %
Stranski učinki
0 %
Podaljšano delovanje zdravila po prenehanju zdravljenja
min. 12 mesecev
Klinična študije so bile izvedene leta 2013 na kliniki v Torontu. Skupina prostovoljcev, žensk in moških, starosti od 25 do 78 let, je sodelovala pri medicinskemu testiranju zdravila. Spodnje fotografije in številke so podatki, zbrani v študiji, inprikazujejo uspešne rezultate. Zdravilo potrjujejo in priporočajo dermatologi.
Rezultati PREJ/POTEM OnycoSolve

PREJ

POTEM

Rezultati po 2,5 tedna

PREJ

POTEM

Rezultati po 4 tednih

PREJ

POTEM

Rezultati po 3,5 tedna

PREJ

POTEM

Rezultati po 5 tednih
Ali imajo zdravniki kakšne pripombe glede OnycoSolve?
Dr. Karmen Sušnik
Dermatologinja, dr. med.
14 let izkušenj
OnycoSolve je pravo razkritje v zdravljenju glivičnih okužb stopal in nohtov, brez da bi se bilo treba zatekati k antibiotikom ali laserski operaciji.

67 od 70 mojih pacientov z glivičnimi okužbami trdi, da so se znebili srbenja, razpok na koži, prevelikega potenja in neprijetnega vonja v manj kot 2 tednih. Zdaj živijo brez glivic že kar nekaj dolgih, veselih in srečnih mesecev.

Osebno sem se prepričala, da je mogoče z izdelkom OnycoSolve enostavno in hitro pozdraviti neprijetne simptome, in kar je najpomembneje, vzrok glivičnih okužb kar doma. Priporočam!
Kako uporabljati
OnycoSolve
Nežno očistite svojo kožo in jo do suhega obrišite z robčkom ali brisačo.
Razpršilo nanesite na podplate, prste in nohte na stopalih, vmasirajte raztopino v podplate in v vsak poškodovan noht, 2-3-krat na dan.
Zbudite se svobodni glivic!
50 % popust poteče čez:
paketov preostalih na razprodaji
7
Razprodaja se konča čez

ur minut sekund
Ne zamudite priložnosti!
Pričevanja ljudi, ki so uporabili OnycoSolve
S tem problemom se ukvarjam že leto dni. Poskusila sme vse: tablete, maže, kreme. Posvetovala sem se z dermatologi, preizkusila sem tradicionalno medicino. Brez učinka. Zelo neprijetno je bilo iti v bazen. Povzročalo mi je veliko preglavic, tako psihičnih kot fizičnih. To se je nadaljevalo dve leti. Rešitev je prišla iz nepričakovane smeri. Moja tašča, s katero sem imela napet odnos, mi je kupila OnycoSolve. V 2 tednih sem popolnoma pozabila na glivice! Minilo je 5 mesecev, in niso se vrnile. Jaz in moja tašča sva zdaj najboljši prijateljici :)

Branka Jakić, Novo Mesto
Zelo sem vesela, da vam lahko poročam o svojem uspešnem eksperimentalnem zdravljenju z OnycoSolve! Uporabljam ga šele 2 meseca, a že vidim učinek, moji nohti izgledajo obetavno. In najpomembnejše, novorastoči noht je ZDRAV, nepirjeten vonj je izginil, in kar je največ, neznosno srbenje je minilo. Zelo sem srečna, zahvaljujoč mojemu možu: on je odkril OnycoSolve. Dobro, da ga je naročil prek spletne strani, saj sem brala komentarje nekaterih, ki so naročili ponaredke! Meni se je stanje relativno hitro precej izboljšalo!

Rebeka Kranjc, Kobarid
Poskušal sem pozdraviti svoje glivice z zelišči, in dobil dermatitis zaradi stika s koprivo. Moj dermatolog mi je rekel, da mi bo pomagal, če obljubim, da se bom nehal sam igrati zdravnika ☺ Pomagala mi je terapija z OnycoSolvom. Vmasiral sem ga v svoje stopala. Srbečica je izginila prvi dan, luščenje in razpoke tretji, glivice pa so popolnoma izginile v 2 tednih. Najboljše pri tem je, da sem se popolnoma znebil potenja in obupnega smradu! Od takrat še vedno nimam glivic, že leto in pol!

Rihard Javornik, Ormož
Glavne prednosti razpršila OnycoSolve
Enostavno
Enostavno in priročno za uporabo. Ima prijeten vonj in ne umaže oblačil. Lahko razpršilo se hitro absorbira v kožo, navlaži in osveži stopala.
Hitro
Dve zdravljenji sta dovolj za olajšanje srbenja. Luščenje in razpoke v koži izginejo po nekaj dneh. Izdatno potenje in neprijeten vonj izgineta.
Stalno
Učinek zdravljenja je dolgotrajen, tako da dlje časa po končanem zdravljenju ne boste občutili nobenega neugodja. Ne povzroča odvisnosti ali odtegnitvenih simptomov.
Potrdili dermatologi v 19 državah
Izdelano strogo v skladu z mednarodnimi GMP- in ISO-standardi
Osvobodite svoja stopala in nohte
srbenja in glivic
v 7 dneh
Nemudoma odpravi srbenje in izdatno potenje pan
Odpravlja vzrok Premaga glivice
Pozdravi luskavo in razpokano kožo za 98 %
RAZPRODAJA!
50 % popusta!
paketov preostalih na razprodaji
7
Razprodaja se konča čez

ur minut sekund