Hogy működik?

Teljesen természetes és egyszerűen használható spray

Az Onycosolve titka összetevőiben rejlik. A termék, olyan, a gyógyszeriparban évek óta használt gyógynövények és növények kivonatait tartalmazza, melyek természetes fertőtlenítőszerként, gyulladáscsökkentőként és frissítőként alkalmazhatók.

Az Onycosolve nemcsak a lábon előforduló apróbb tüneteket, mint az erős izzadás, a viszketés és a gyenge körmök, kezeli megnyugtatóan, hanem olyan későbbi fertőzéseket is megelőzhet vele, mint a gombás fertőzés. Mélyen behatol a bőr rétegeibe és belülről kifelé fejti ki hatását, így megőrzi a bőr egészséges szerkezetét.

Elképesztő Tulajdonságok

Milyen Tünetekre Ügyeljünk

01

Rendellenes Izzadás

A láb izzadása olyan egészségügyi problémákhoz vezethet, mint az erős lábszag, a lábgomba, vagy a körömgomba. Az Onycosolve felszívódik a bőrben és szabályozza az izzadást.

02

Zavaró Viszketés

Bár a láb viszketése általában nem ad okot aggodalomra, rejtett bőrproblémára, sőt komolyabb belső betegségre. Az Onycosolve aktív összetevői legyőzik a viszketés okozó gondokat.

03

Gyenge Körmök

A lábkörmök, a bőrhöz hasonlóan, szárazság esetén töredezetté válhatnak. Ez leggyakrabban akkor fordul elő, ha több alkalommal elveszíti nedvességtartalmát. Az Onycosolve behatol a körömbe és belülről táplálja.

04

Kellemetlen Szag

A láb kellemetlen szaga gyakori probléma, melyet az erős izzadás és a lábon található baktériumok okoznak. Az Onycosolve elpusztítja a veszélyes organizmusokat és védelmet nyújt a további gyulladások ellen.

A gombafertőzés lehetséges módjai

Szauna- Vagy Uszodalátogatás

Legyengült Immunrendszer

Antibiotikum Szedése

Szintetikus Szövetek Viselése

Egy Lábgombától Szenvedő Családtag

Vélemények a termékről

vásárlóink szeretnek minket

Végre valami, amt tényleg segít a lábamon. A feleségem sokat morgott a… tudják… az illat miatt, ha mondhatjuk így. Megrendeltem az Onycosolvet, de nem is említettem neki. Most otthon végre nyugalom van és fogalma sincs, mi történt. Psssszzzt.

Tóth SándorBudapest

Jó illata van, a lábamat frissnek és tisztának érzem. Nem volt semmi problémám, de elég pedáns vagyok, nem szeretem az utolsó utáni pillanatra halogatni a dolgokat.

Hajmási BenceDebrecen

Régebben nagyon viszketett a lábfejem. Szinte elviselhetetlen volt. Remélem érthető, mire gondolok. Online találtam rá az Onycosolve termékre és néhány hónapja használom is. A hatás szemmel látható – a körmeim sokkal jobban néznek ki és az állandó viszketés is megszűnt.

Tófalvi PéterNyíregyháza

Minden „természetes gyógymódot” kipróbáltam, de aztán feladtam, hogy valaha is segítenek és inkább ezt vettem meg, hiszen a 3-as csomagolás kényelmes és sokkal megfizethetőbb. Kb. egy hétig minden nap használtam, 1 teljes palack elfogyott mire megszabadultam a lábgombától, viszont teljesen eltűnt. Le vagyok nyűgözve.

SimonSzeged

Egyszerű használat, nincs illata, nem hagy nyomot, nem ragad… nagyon hatékony… néhány nap alatt megszabadít a tünetektől. Legjobban a kényelmes alkalmazás tetszik… csak rá kell fújni a lábra és kész.

L. TamásPécs

Sokféle különböző terméket és márkát kipróbáltam. A lábamon egyik sem segített. De ennél a terméknél már egy hét használat után is látom a különbséget.

L. S.Mohács

Önnek szóló különleges ajánlatunk!

Megtakarítás: 30490,- Ft

Rendelj 3-at, 2-őt ajándékba adunk mellé ingyen!

60980,- Ft

30490,- Ft

Megtakarítás: 19490,- Ft

Rendelj 2-őt, 1-et ajándékba adunk mellé ingyen!

38980,- Ft

19490,- Ft

Megtakarítás: 11490,- Ft

1 flakon

22980,- Ft

11490,- Ft

A mi legnagyobb jutalmunk az Ön elégedettsége.

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

A személyes és a pénzügyi adatait biztonságosan kezeljük. Platformunk a világ legfejlettebb, az online fizetéseknél alkalmazott biztonsági funkciót használja.

30 NAPOS GARANCIA

Amennyiben nem elégedett a termékkel, küldje vissza és mi visszafizetjük a termék árát – kérdések nélkül.


ELÉGEDETT ÜGYFELEK

Számunkra fontosak vásárlóink és szívesen segítünk a rendelés során felmerülő bármely kérdés esetén.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

A szállítás ingyenes. A honlapon leadott rendelését követően, a terméket 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.