Cum funcționează?

Spray complet natural și ușor de folosit

Secretul Onycosolve este ascuns în ingredientele sale. Produsul conține extracte de ierburi și plante folosite de ani de zile în industria farmaceutică drept dezinfectanți, agenți anti-inflamatori și de împrospătare.

Onycosolve nu ameliorează doar probleme minore ale picioarelor, ca transpirație în exces, mâncărime sau unghii fragile, ci poate preveni și infecții , precum cele fungice. Penetrează pielea în profunzime și acționează din interior spre suprafață pentru a-i reda structura sa sănătoasă .

Calități Minunate

Lucruri la care ar trebui să fii atent

01

Transpirație Anormală

Transpirația picioarelor poate duce și la alte probleme de sănătate, cum ar fi miros neplăcut, picior de atlet sau ciuperci ale unghiilor. Onycosolve intră în piele și normalizează transpirația.

02

Mâncărime Deranjantă

Cu toate că mâncărimile picioarelor nu reprezintă, de regulă, un motiv de îngrijorare, pot indica totuși o afecțiune ascunsă a pielii, sau chiar și o boală internă. Ingredientele active din Onycosolve acționează asupra cauzei pruritului.

03

Unghii Fragile

Unghiile de la picioare, la fel ca pielea, pot deveni fragile atunci când se usucă. Acest lucru se întâmplă mai ales când există o expunere repetată la umezeală. Onycosolve penetrează unghiile și le hidratează din interior spre suprafață.

04

Miros Neplăcut

Mirosul picioarelor este o problemă des întâlnită, cauzată de transpirație în exces și bacterii care se dezvoltă de picioare. Onycosolve omoară organismele periculoase și previne inflamarea.

Moduri posibile de a contacta o infecție fungică

Vizitarea unei saune sau piscine

Un sistem imunitar slăbit

Administrarea de antibiotice

Purtarea materialelor sintetice

Un membru al familiei care are ciupercă la picior

Recenzii Produs

Clienții Noștri Ne Iubesc

În sfârșit ceva util pentru picioarele mele. Soția se tot plângea din cauza.. aromei.. să zic așa. Am comandat Onycosolve și nici nu i-am spus. Acum acasă am parte de liniște și ea nici nu știe de ce. Ssshhh.

Valeriu PopescuSuceava

Miroase plăcut și picioarele mele se simt împrospătate și curate. Nu am avut nicio problemă, dar sunt genul de persoană care preferă să prevină înainte de a fi prea târziu.

Bogdan NedelcuTulcea

Aveam mereu mâncărimi ale picioarelor. Deja nu mai suportam. Știi la ce mă refer. Am descoperit Onycosolve online și îl folosesc de câteva luni. Simt deja efectul – unghiile mele arată mai bine și mâncărimea a dispărut.

Petre CristescuBucurești

Am încercat toate „remediile naturiste” posibile, însă am renunțat la ele și am cumpărat acest produs, fiindcă se vindea la set de 3 și la un preț bun. L-am folosit zilnic în jur de o săptămână și a fost nevoie de 1 sticlă pentru a scăpa de piciorul atletului. De tot. Sunt foarte impresionat.

NicuAlba Iulia

Ușor de aplicat, fără miros, fără urme, fără să fie lipicios... foarte eficient... după câteva zile scapi. Cel mai mult îmi place cât de ușor e de folosit.. dai cu spray și gata.

L. StratanCluj

Am încercat multe tipuri și mărci de creme. Nici una nu a funcționat. Însă în cazul acestui produs am simțit diferența după o săptămână.

L. S.București

Aceasta Este Oferta Noastră Specială pentru Tine!

Salveaza: 419,00 RON

CUMPARA 3 GET 2 GRATUIT

838,00 RON

419,00 RON

Salveaza: 269,00 RON

CUMPARA 2 GET 1 GRATUIT

538,00 RON

269,00 RON

Salveaza: 159,00 RON

CUMPARA 1

318,00 RON

159,00 RON

Satisfacția Ta este Recompensa Noastră

CUMPĂRĂ ÎN SIGURANȚĂ

Informațiile financiare și personale sunt secrete și protejate. Colaborăm cu o platformă, care folosește cele mai performante caracteristici pentru plăți online securizate din lume.

GARANȚIE 30 DE ZILE

Dacă nu ești mulțumit de produs, îl poți returna și vei primi banii înapoi – fără întrebări.


CLIENȚI MULȚUMIȚI

Ne pasă de clienții noștri și te vom ajuta cu orice problemă întâmpini în timpul comenzii.

LIVRARE GRATUITĂ

Livrarea este gratuită. Produsul îți va fi livrat la ușă în 1-3 zile lucrătoare de la data plasării comenzii pe site.