• 100%

    prirodan materijal

  • 1500

    pozitivnih iskustavaUSLOVI KORIŠĆENJA

MOLIMO PAŽLJIVO PROČITAJTE USLOVE PRE KORIŠĆENJA OVE WEB STRANICE
Molimo Vas da pažljivo pročitate ove uslove korišćenja pre korišćenja ove stranice ili usluga dostupnih na njoj. Posetom i korišćenjem stranice, ili kupovinom na stranici, potvrđujete svoj pristanak na uslove korišćenja ove stranice.
Posetom ove stranice, pregledanjem njenog sadržaja i/ili kupovinom na njoj, iskazujete i potvrđujete da ste pročitali, da razumete i da pristajete da budete pravno obavezani ovim uslovima. Ako se ne slažete s ovim uslovima, molimo Vas da ne koristite stranicu.
Ovi uslovi obuhvataju sve proizvode koje ekskluzivno prodaje Valgomed LLC. putem web stranice www.now-thoseoffers.com/RS-official_site-e1/. Svako odstupanje od ovih uslova potvrdiće Valgomed LLC.. Isključeni su svi drugi Uslovi korišćenja. Svaki korisnik koji uđe na stranicu i koristi usluge prodavnice pristaje na to da se pridržava ovih uslova, bez izuzetka. Ako se neko ne slaže sa ovim uslovima, mora da se uzdrži od korišćenja prodavnice ili bilo kakvih transakcija s njom. Slanjem porudžbine potvrđujete pristanak na ove uslove.

І. PORUDŽBINE
Porudžbine moraju da se prime putem interneta, popunjavanjem relevantne porudžbenice koju možete da nađete na stranici www.now-thoseoffers.com/RS-official_site-e1/. Vaša porudžbina je primljena kada primite e-poštu s potvrdom od . Detalji porudžbine dostupni su na ekranu korisnika nakon završetka poručivanja i šalju se e-poštom na adresu e-pošte registrovanu od strane korisnika.

ІІ. CENE I AKCIJE
Sve cene na stranici su konačne. U slučaju akcije, naši kupci će imati priliku da dobiju popust na cenu proizvoda na akciji. Cene proizvoda se mogu menjati bez prethodne najave. Kupci plaćaju cenu proizvoda koja je aktuelna u trenutku kupovine.

ІІІ. ISPORUKA
Proizvod se može isporučiti bilo gde u okviru granica Srbije. Proizvodi će biti isporučeni po kuriru na adresu naznačenu u porudžbenici. Način plaćanja je pouzećem. Isporuka se vrši svakodnevno, osim tokom vikenda i praznika.

ІV. POVRAĆAJ NOVCA
Zahtevi za povraćaj ili poništenje šalju se e-poštom: support@valgomed.com. U zahtevu kupac navodi razlog zahteva. Zadržavamo pravo na neuvažavanje zahteva kupca, ako procenimo da je osnov za taj zahtev nerazuman.
Vraćeni proizvod mora da bude u istom stanju u kojem je i primljen (kao nov), neotvoren i bez oštećenja pakovanja, u svom celovitom i originalnom pakovanju.
Da bismo prihvatili povraćaj, kupac mora da pokaže broj porudžbine lica koje je prvobitno kupilo proizvod i čiji su podaci u šifri porudžbine.
Kupac ima pravo da vrati kupljeni proizvod i da zahteva ili zamenu primljenog proizvoda drugim ili povraćaj novca u dva slučaja:
1. U slučaju greške od strane naše kompanije (ako je kupac primio pogrešan proizvod ili proizvod s nedostacima), kupac treba da vrati proizvod u roku od deset (10) dana od prijema. U tom slučaju kupcu se neće naplatiti troškovi poštarine.
2. Ako odluka kupca o vraćanju proizvoda nije nastala iz ranije pomenutih objektivnih razloga, kompanija zadržava pravo da ne uvaži zahtev. Ako se zahtev uvaži, kupac može da vrati proizvod u roku od deset (10) dana od prijema. U ovom slučaju, sve troškove poštarine snosi kupac.
U svim slučajevima, proizvodi moraju da budu u stanju u kojem ih je kupac primio, celoviti, bez oštećenja i u svom originalnom pakovanju. Ukoliko kupac ne vrati proizvod u roku od deset (10) dana, naša prodavnica neće biti u obavezi da prihvati povraćaj.
Kada se ispoštuju Uslovi korišćenja i prihvati povraćaj, kupac ima pravo da prihvati ili drugi proizvod iste vrednosti, ili povraćaj novca. Povraćaj novca kupcu izvršiće se u roku od devedeset (90) dana od dana kada primimo vraćeni proizvod.
U slučaju čestih povraćaja, ili u slučaju da naša kompanija proceni da kupac zloupotrebljava pravo na povraćaj ili postupa sa lošom namerom, zadržavamo pravo da odbijemo povraćaj proizvoda čak i u slučaju da su ranije pomenuti uslovi ispunjeni.
Ovi uslovi neće uticati na zakonska prava kupaca.

V. OBAVEZE KUPCA
Kao kupac, Vi ste odgovorni za izbor proizvoda i njegovu primerenost Vašoj svrsi. Kupac ne sme da naškodi niti da pokuša da naškodi integritetu, sigurnosti i/ili raspoloživosti usluga naše kompanije.
● Naznačite pravilno ime, prezime, adresu, telefonski broj i adresu e-pošte
● Platite cenu poručenih proizvoda
● Budite dostupni ili neka vaš predstavnik bude dostupan u vreme dostave.
● Ne izmišljajte porudžbine.
● Ne izmišljajte kritike proizvoda i nemojte davati nikakve druge lažne informacije.

VI. USLOVI KORIŠĆENJA
Kompanija zadržava pravo na promenu ili ažuriranje ovih uslova, ali to ne utiče na postojeće uslove koje kupac prihvata prilikom kupovine. Promene ili ažuriranje stupaju na snagu od trenutka objavljivanja teksta. Molimo Vas da povremeno proveravate promene u delu Uslovi korišćenja ove web stranice.

VІІ. VAŽEĆI ZAKONI - JURISDIKCIJA

Za ovaj ugovor merodavno je evropsko i srpsko pravo, posebno zakoni koji regulišu pitanja e-trgovine, prodaje na daljinu i zaštite kupaca, i on podleže isključivoj jurisdikciji suda u mestu osnivanja naše kompanije.

VІІІ. PROIZVODI

Proizvodi na stranicama ove prodavnice su visokog kvaliteta i u skladu su sa svim potrebnim specifikacijama. Takođe su i potpuno provereni u smislu kvaliteta i korišćenja. Svaki drugi način upotrebe, osim preporučenog u našoj internet prodavnici, odgovornost je isključivo kupca.

IX. PRAVILA O PRIVATNOSTI

Lični podaci kupaca ostaju strogo poverljivi i koriste se samo za obavljanje ranije pomenutih radnji i u svrhu informisanja. Podnošenjem ličnih podataka potvrđujete da ste stariji od 18 godina i da pristajete na to da naša kompanija koristi podatke o Vama. Vaše lične podatke nećemo prosleđivati trećim licima, osim u slučaju zakonske obaveze.