ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα ή τις υπηρεσίες που διατίθενται σε αυτήν. Με την επίσκεψη ή τη χρήση της ιστοσελίδας ή κάνοντας μια αγορά από την ιστοσελίδα, επιβεβαιώνετε την αποδοχή των όρων.
Με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα ή την προβολή οποιουδήποτε περιεχομένου της, και / ή κάνοντας μια αγορά από την ιστοσελίδα, δηλώνετε και εγγυάστε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει, έχετε τη νόμιμη ικανότητα, και συνεπώς συμφωνείτε να δεσμευτείτε νομικά υπό αυτούς τους όρους. Εάν δε συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε, μη χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα.
Οι όροι αυτοί καλύπτουν όλα τα προϊόντα που πωλούνται αποκλειστικά από το Hakimian Global LLC μέσω της ιστοσελίδας www.now-thoseoffers.com/Sustafix_GR/. Τυχόν αποκλίσεις από τους όρους αυτούς θα πρέπει να επιβεβαιωθούν από το Hakimian Global LLC. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του καταστήματος, συναινεί και συμφωνεί να συμμορφωθεί με τους όρους που ορίζονται στο παρόν, χωρίς καμία εξαίρεση. Αν κάποιος δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους πρέπει να απέχει από τη χρήση των υπηρεσιών του καταστήματος, και από οποιαδήποτε συναλλαγή εντός αυτού. Κάνοντας μια παραγγελία, αποδέχεστε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις και όλους τους όρους αυτών.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οι παραγγελίες θα πρέπει να ολοκληρώνονται μέσω διαδικτύου συμπληρώνοντας τη σχετική Φόρμα Παραγγελίας, που μπορεί να βρεθεί στο www.now-thoseoffers.com/Sustafix_GR/.Εμείς παραλαμβάνουμε την παραγγελία σας τη στιγμή που υποβάλετε τα στοιχεία παράδοσης και την επιθυμητή ποσότητα μέσα από τη Φόρμα Παραγγελίας. Οι λεπτομέρειες της παραγγελίας εμφανίζονται στην οθόνη αφού ο χρήστης ολοκληρώσει την παραγγελία.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα είναι τελικές. Στην περίπτωση συνεχιζόμενης προσφοράς, οι πελάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μια έκπτωση επί της τιμής του προϊόντος που βρίσκεται σε προσφορά. Οι τιμές των προϊόντων υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι αγοραστές θα χρεωθούν την τιμή του προϊόντος κατά τη στιγμή της αγοράς.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ / ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το προϊόν μπορεί να αποσταλεί οπουδήποτε στην Ελλάδα. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν με courier στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στο Έντυπο Παραγγελίας. Η μέθοδος πληρωμής όπως αναφέρεται και στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι η αντικαταβολή. Σε περιοχές όπου δεν είναι δυνατή η παράδοση με κούριερ, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται από το Ελληνικό Ταχυδρομείο. Η αποστολή λαμβάνει χώρα καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου και Αργιών.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Οι αιτήσεις για επιστροφές ή ακυρώσεις αποστέλλονται με e-mail: support@sustafix.com. Στην αίτηση ο πελάτης αναφέρει το λόγο για την αίτηση. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχθούμε το αίτημα του αγοραστή, αν τα παράπονα του είναι αβάσιμα.
Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε (άθικτο) χωρίς να έχει αποσφραγισθεί το πακέτο, στην αρχική του συσκευασία.
Για να αποδεχτούμε την επιστροφή, θα πρέπει να παρέχετε τον αριθμό παραγγελίας του ατόμου που αρχικά αγόρασε το προϊόν και τα στοιχεία του οποίου εμφανίζονται στον κωδικό παραγγελίας.
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει να αντικατασταθεί με άλλο προϊόν ή επιστροφή των χρημάτων του, σε δύο περιπτώσεις:
1. Σε περίπτωση αποδεδειγμένου λάθους της εταιρείας μας (αποστολή λανθασμένου προϊόντος ή προϊόν με πρόβλημα ποιότητας), ο πελάτης θα πρέπει να επιστρέψει το προϊόν εντός δέκα (10) ημερών από την ημέρα που αυτός / αυτή το έλαβε, χωρίς κόστος αποστολής.
2. Εάν η απόφαση του πελάτη να επιστρέψει το προϊόν δεν προκύπτει από κανέναν από τους παραπάνω αντικειμενικούς λόγους, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί την αίτηση. Αν η αίτηση γίνει δεκτή, ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Σε αυτή την περίπτωση όλα τα έξοδα μεταφοράς καθώς και κάθε διαφορά στην τιμή των προϊόντων θα βαρύνουν τον πελάτη.
Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς καμία βλάβη και στην αρχική τους συσκευασία. Αν δεν επιστραφεί εντός δέκα (10) ημερών, τότε το κατάστημά μας δεν είναι υποχρεωμένο να δεχτεί την επιστροφή.
Κατά τη συμμόρφωση με τους Όρους και τις προϋποθέσεις και την αποδοχή της επιστροφής του προϊόντος, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να λάβει είτε ένα άλλο προϊόν ίσης αξίας, ή επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή θα ολοκληρωθεί εντός ενενήντα (90) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.
Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών η σε περίπτωση που η εταιρεία μας κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, κρίνει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής, ή πράττει κακόπιστα, δικαιούται να αρνηθεί να επιστρέψει το προϊόν, ακόμα και εάν ισχύουν οι προαναφερθέντες συνθήκες.
Αυτοί οι όροι δεν επηρεάζουν οποιαδήποτε δικαιώματα του καταναλωτή που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ:

Είστε υπεύθυνοι για την επιλογή των προϊόντων σας και την καταλληλότητά του για τον σκοπό σας. Ο πελάτης δεν πρέπει να βλάψει ή να επιχειρήσει να βλάψει την ακεραιότητα, την ασφάλεια και / ή τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας.
● Παρέχετε ένα σωστό όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνο και email.
● Πληρώνετε την τιμή των προϊόντων που παραγγείλατε.
● Να είστε διαθέσιμοι ή να έχετε κάποιον αντιπρόσωπο κατά τη στιγμή της παράδοσης.
● Μη δημιουργείτε ψεύτικες παραγγελίες.
● Μη δημιουργείτε ψεύτικες κριτικές και μη δίνετε άλλες λανθασμένες πληροφορίες.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ενημερώσει αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, αλλά αυτό το δικαίωμα δεν επηρεάζει τους υπάρχοντες όρους και προϋποθέσεις, τους οποίους έχει αποδεχτεί ο πελάτης όταν έκανε την παραγγελία του. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από τη στιγμή που πραγματοποιείται οποιαδήποτε αλλαγή στο κείμενο. Παρακαλούμε, ελέγξτε ανά διαστήματα τους όρους και προϋποθέσεις για τυχόν αλλαγές.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Η παρούσα συμφωνία θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις εξ αποστάσεως και την προστασία του καταναλωτή, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της τοποθεσίας της εταιρείας μας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα που φιλοξενούνται στις σελίδες του καταστήματος είναι υψηλής ποιότητας και πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Επίσης, αναλύονται πλήρως όσον αφορά την ποιότητα και τη χρήση. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση ή εφαρμογή, πέραν από την προτεινόμενη, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της ιστοσελίδας μας παραμένουν αυστηρά εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για την εκτέλεση των παραπάνω ενεργειών και για ενημερωτικούς λόγους. Η υποβολή εκ μέρους σας των προσωπικών σας στοιχείων, σημαίνει ότι είστε άνω των 18 ετών και δίνετε την συγκατάθεση σας, στη χρήση των δεδομένων σας από την εταιρεία μας. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα δοθούν σε τρίτους, εκτός εάν αυτό απαιτείται από τους αρμόδιους φορείς.