NDALONI PIRJEN E DUHANIT LEHTË ME RealQUIT Hiqni Dorë Vërtetë Nga Pirja E Duhanit

PA

  • fasha
  • goma
  • pilula
  • hipnoza
PROMOCION
Çmimi i ri
4.390 Lekë
Çmimi i mëparshëm
8.780 Lekë
Deri në fund të promocionit kanë mbetur:
Ndaloni pirjen e duhanit njëherë e përgjithmonë lehtë dhe në mënyrë të pakthyeshme
Harroni trashësinë, dështimet nervore ose varësinë e pamundur ndaj nikotinës.
Zgjidhja më e thjeshtë dhe më e përballueshme kundër pirjes së duhanit tashmë është këtu!

Çfarë është RealQUIT?

Është një komplet i magneteve bioaktive.

Një komplet i magneteve bioaktive fiksohet në një pikë specifike në vesh, që kontrollon dhe kufizon dëshirën për pirjen e duhanit, duke i dhënë fund varësisë ndaj nikotinës.
img
Këto biomagnete kanë një pllakë ari 24 karat, që vepron si një përcjellës natyral, duke ju mbrojtur nga reaksionet alergjike.
Lehtë për ta përdorur, lehtë për të hequr dorë nga pirja e duhanit!
img

Vendosni magnetet në veshin tuaj për së paku 3 orë, por jo më shumë se 4 orë në ditë. Sipas mundësisë, përdorni magnetet kur jeni të qetësuar (për shembull në shtëpi gjatë mbrëmjeve). Vazhdoni ta bëni këtë për gjashtë deri në shtatë ditë. Ju mund të pini duhan gjatë kësaj kohe. Në ditën e shtatë, nëse nuk e keni bërë tashmë, ndaloni pirjen e duhanit. Do ta keni shumë lehtë ta ndalni pirjen e duhanit sepse magnetet tashmë kanë shkaktuar prodhimin e endorfinës që largon dëshirën për pirjen e duhanit. Vazhdoni përdorimin e RealQUIT për 20 deri 25 ditët e ardhshme.

Kapni magnetet
me majat e gishtave tuaj
Vendosni magnetin e vogël
në pjesën e përparme të veshit
Vendosni magnetin e madh
prapa veshit tuaj
Мagnetet janë të shpejta dhe të lehta për t’u përdorur
- ato nuk bien dhe nuk ju pengojnë!
img
NËSE DËSHIRONI TA NDALNI PIRJEN E DUHANIT PËRGJITHMONË...
Ekspertët për RealQUIT
img
DOKTORI
KA APROVUAR img

Kjo metodë quhet Aurikuloterapi. Është zhvilluar gjatë viteve të 50-ta. Metoda është e patentuar, certifikuar dhe e aprovuar. Efekti i tij qëndron në faktin se veshi juaj i brendshëm është i lidhur neurologjikisht shumë me trupin tuaj. Duke ndikuar në të, ju mund ta menaxhoni dhimbjen tuaj, t’i qetësoni nervat tuaja dhe në fund ta pakësoni dëshirën për pirjen e duhanit. Kinezët e kanë përdorur atë me dekada, por tani më në fund është në dispozicion për të gjithë!

Jam shumë i lumtur që njerëzit kanë filluar ta përdorin këtë metodë. Shumica nuk kanë besuar në të, por pas qindra testeve laboratorike, vlera e saj është dëshmuar disa herë me radhë. Janë bërë shumë vite në zhvillimin e saj, duke kaluar në shumë studime dhe testime. Më në fund, suksesi i saj është dëshmuar përtej një hije të një dyshimi! RealQUIT është një mënyrë e sigurtë dhe efektive për t’u kujdesur madje edhe për varësinë më të rëndë ndaj nikotinës!

Mentor Mejdani, fizioterapeut

img

Sertifikati


Rezultatet e testeve të efektivitetit për RealQUIT

krahasuar me produktet e tjera kundër pirjes së duhanit

Produktet e tjera
34%
Kanë ndaluar
pirjen e duhanit
RealQUIT
93%
Kanë ndaluar
pirjen e duhanit
img

TRANSPORTI FALAS


img
img

GARANCIONI I KËNAQSHMËRISË

POROSISNI TANI