DOKTORI
KA APROVUAR
trustedDoctor
NDALONI PIRJEN E DUHANIT LEHTË ME RealQUIT Hiqni Dorë Vërtetë Nga Pirja E Duhanit

PA

  • fasha
  • goma
  • pilula
  • hipnoza
PROMOCION
Çmimi i ri
4.390 Lekë
Çmimi i mëparshëm
8.780 Lekë
Deri në fund të promocionit kanë mbetur:
Ndaloni pirjen e duhanit njëherë e përgjithmonë lehtë dhe në mënyrë të pakthyeshme
Harroni trashësinë, dështimet nervore ose varësinë e pamundur ndaj nikotinës.
Zgjidhja më e thjeshtë dhe më e përballueshme kundër pirjes së duhanit tashmë është këtu!
Blini 1

Çmimi i Vjetër 8.780 Lekë
Çmimi 4.390 Lekë


Blini 2, merrni 1 falas!

Çmimi i Vjetër 14.780 Lekë
Çmimi 7.390 Lekë


Blini 3, merrni 2 falas!

Çmimi i Vjetër 22.780 Lekë
Çmimi 11.390 Lekë


Ju lutemi, shkruani adresën tuaj të plotë që t'ju dorëzojmë porosinë midis orëve 9-18.

Ju lutemi, shkruani telefonin tuaj të vlefshëm që të lidhet korrieri ynë me ju.

Politikat e Fshehtësisë
Të gjitha te dhënat e shënuara në formularin e porosisë, janë te ruajtura me kujdes në databasin e shoqërise, dhe nuk perdoren për asnje qellim tjetër, vetëm si adrese për dorëzimin e porosive. Ne nuk do të abuzojmë asnjëherë dhe në asnjë mënyrë me informacionet tuaja personale.

Të dhënat që ju i jepni tani, na ndihmojnë ne që të dërgojmë, zhvillojmë dhe promovojmë produktet tona. Kur ju bëni porosi, kjo do të thotë që ju pajtoheni që të dhënat tuaja të përdoren nga kompania jonë. Ju lutemi lexoni të drejtat e mbrojtes së të dhënave tuaja këtuimg

Dërgesa Falas

Ky çmim përfshin TVSH dhe nuk do të ngarkoheni me koston e dorëzimit të produktit. Dorëzimet zhvillohen gjatë orëve standarde të punës – brenda 1-3 ditëve nga data e porosisë. Metoda e pagesës: me para të gatshme në momentin e dorëzimit.


img

30 ditë garancion!

Nëse nuk jeni të kënaqur, ne do t’ua kthejmë paratë tuaja!


img

Metoda e pagesës:

Paratë kesh gjatë dorëzimit me TRANSPORT FALAS. Mallrat e porositura do t’ju dërgohen menjëherë pasi ta keni bërë porosinë. Ju do ta bëni pagesën tek personi që ju dorëzon artikullin kur ju ta keni pranuar atë. Periudha e procesimit të porosisë zgjat deri në 3 ditë pune. Dorëzimi bëhet gjatë orarit standard të punës, prandaj ju lutemi që të siguroheni që ju ose përfaqësuesi juaj është në dispozicion gjatë kësaj kohe në vendin që ju keni shënuar në formularin e porosisë.