Ky produkt shpërndahet vetëm online
dhe nuk mund të blihet në dyqane.

"E lehtë, e shpejtë dhe metodë pa dhimbje për heqjen e qimeve me kristale të imëta "
Prodhuar në SHBA

I RI!
 • +37052141092

  OFERTË EKSKLUSIVE ONLINE!

  • Çmimi promocional është i vlefshëm deri më

   Transporti falas

   1 x komplet Velvepil përfshin:


   • 5 x jastëk kristalin të vegjël për zona të ndjeshme si buza e epërme dhe mjekrra;
   • 1 x jastëk vibruese;
   • 5 x jastëk kristalin të mëdha për zona të mëdha të lëkurës;
   • 2 x aplikatorë special prej silikoni për rehati më të madhe;

   4950 Lekë 3250 Lekë

   Hiqni qafe qimet e padëshiruara përgjithmonë dhe zbuloni bukurinë e lëkurës së butë në mënyrë të përkryer!

   Zbuloni më shumë rreth produktit më të popullarizuar për heqjen e qimeve në Shtetet e Bashkuara dhe tani edhe në Evropë. Teknologji tërësisht inovative e jastëkëve për heqjen e qimeve, e bazuar në mikrogrimcat kristalore të ujit!

   Lëkurë të butë dhe të lëmuar në çdo kohë dhe në çdo vend. Shijoni kënaqësinë dhe rehatinë e lëkurës së butë. Në jetët tona të ngarkuara, ne rrallë kemi kohë për procedurat e heqjes së qimeve. Më në fund ju mund ta kënaqeni me ndjesinë e prekjes. Dhe për më shumë - ju mund ta arrini këtë efekt në rehatinë e shtëpisë suaj. Provoni tani!


   Përdorni Velvepil-in me lëvizje rrethore duke e shtypur lehtësisht. Lëvizni 3 herë në anën e akrepave të orës. Përsëriteni deri sa të hiqen të gjitha qimet.


   Secili jastëk Velvepil përmban mijëra mikrogrimca të kristaleve , të cilat butësisht por në mënyrë efektive shtresojnë lëkurën përderisa heqin qimet e padëshiruara. Procesi është i shpejtë, i lehtë dhe pa dhimbje.


   Mund të përdoret nga meshkujt dhe femrat për të gjitha pjesët e trupit, përfishirë edhe pjesët e ndjeshme!


   Ne garantojmë cilësinë dhe efikasitetin e produktit tonë!


   Efektiviteti i garantuar


   Sistemi Velvepil Hair Remover është i dëshmuar shkencëtarisht dhe ka fituar vulën e Cilësisë Amerikane. Ne jemi shumë të bindur për efikasitetin e produktit tonë sa që ne garantojmë kthimin 100% të parave nëse produkti ynë nuk i përmbush pritjet tuaja. Ju mund ta ktheni produktin në çdo kohë brenda 30 ditëve pas blerjes dhe të merrni një rimbursim.