• OFERTË EKSKLUSIVE ONLINE!

*Ky produkt shpërndahet vetëm online
dhe nuk mund të blihet në dyqane.

OFERTË PROMOCIONALE: VETËM TANI nëse ju porosisni dy komplete të Velvepil, ju merrni edhe një FALAS.

Çmimi promocional është i vlefshëm deri më

Teknologjia inovative e Velvepil me kristale të imëta heq qimet e padëshiruara lehtë dhe pa dhimbje


Zgjidhni pakon e duhur për ju:


 • Blini 2, merrni 3
  (çmimi i zakonshëm 9900 Lekë)

  5200 Lekë + TRANSPORTI FALAS

  Kjo është zgjidhja më e mirë nëse dëshironi t'i hiqni qimet në tërë trupin + fytyrën. Kjo pako është e mjaftueshme për 3 muaj.


  Sasia: 2 + 1 (FALAS) = 3

  DHURATË

 • Blini një me një zbritje
  ( çmimi i zakonshëm 4950 Lekë)

  3250 Lekë + TRANSPORTI FALAS

  Kjo pako është e mjaftueshme për 1 muaj. Rekomandohet për ato që dëshirojnë të heqin qimet nga pjesët e ndryshme të trupit - këmbë, duar, bikini.


  Sasia: 1


1 x komplet Velvepil përfshin:


 • 5 x jastëk kristalin të vegjël për zona të ndjeshme si buza e epërme dhe mjekrra
 • 1 x jastëk vibruese;
 • 5 x jastëk kristaline të mëdha për zona të mëdha të lëkurës;;
 • 2 x aplikatorë special prej silikoni për rehati më të madhe;

Ju lutemi plotësoni formularin për të porositur Velvepil!

Ju lutemi, shkruani adresën tuaj të plotë që t'ju dorëzojmë porosinë midis orëve 9-18.

Ju lutemi, shkruani telefonin tuaj të vlefshëm që të lidhet korrieri ynë me ju.

Politikat e Fshehtësisë
Të gjitha te dhënat e shënuara në formularin e porosisë, janë te ruajtura me kujdes në databasin e shoqërise, dhe nuk perdoren për asnje qellim tjetër, vetëm si adrese për dorëzimin e porosive. Ne nuk do të abuzojmë asnjëherë dhe në asnjë mënyrë me informacionet tuaja personale.Porosisni:

Transporti:  Lekë

Total: