Pravila o privatnosti

Ne prikupljamo informacije o korisnicima, osim standardnih informacija koje statistika naše web stranice automatski prikuplja. Ovo što sledi su samo standardna pravila o privatnosti. Posvećeni smo čuvanju privatnosti naših posetilaca; ova pravila ističu kako postupamo s Vašim ličnim podacima.

I. Koje informacije prikupljamo?

Možemo da prikupljamo, skladištimo i koristimo sledeće vrste ličnih podataka:
1. Informacije o posetama i korišćenju ove stranice;
2. Informacije o bilo kakvim transakcijama između nas i Vas, ili transakcijama vezanim za ovu stranicu, uključujući i informacije koje se tiču bilo kakve Vaše kupovine naše robe ili usluga;
3.Informacije koje nam pružite da biste se registrovali ili pretplatili na usluge naše stranice i/ili obaveštenja e-poštom.

II. Podaci o posetama

Možemo da prikupljamo podatke o Vašem računaru i Vašim posetama ove stranice kao što su Vaša IP adresa, geografska lokacija, tip pregledača, izvor upućivanja, dužina posete i broj pregleda stranice. Možemo da koristimo ove podatke za administraciju stranice, kako bismo poboljšali korisnost stranice, i u marketinške svrhe.
Mnogo je korisnika interneta zabrinuto za svoju privatnost i zbog korišćenja 'kolačića'. Kolačići su male datoteke koje se mogu koristiti za skladištenje podataka koje ste već pružili. Kolačići se ne mogu koristiti kako bi se "ukrali" podaci o Vama ili Vašem računarskom sistemu. Ova stranica koristi kolačiće kako bi upamtila Vaše parametre. Na primer, ova stranica može da zapamti koji deo ste pregledali, i tako može da Vam olakša sledeću posetu (tako što će, na primer, prikazati podatke koji su vezani za lokaciju poslovnice. Ipak, ako ne želite da prihvatite kolačiće, možete da ih isključite u internet opcijama Vašeg pregledača. To će, pak, imati negativan efekat na korisnost mnogih stranica, uključujući i ovu.

III. Korišćenje ličnih podataka

Lični podaci navedeni na ovoj stranici će se koristiti u svrhe istaknute u pravilima o privatnosti ili relevantnim delovima ove stranice.
Uz svrhe navedene na drugom mestu u ovim pravilima, možemo da koristimo Vaše lične podatke i kako bismo:
1. Poboljšali iskustvo korišćenja stranice personalizujući je;
2. Vam slali podatke (osim marketinških saopštenja) za koje mislimo da bi Vas mogli zanimati, i to poštom ili e-poštom, ili sličnim tehnologijama;
3. Vam slali marketinška saopštenja vezana za naše poslovanje, za koja mislimo da bi mogla da Vas zanimaju, i to poštom, a u slučaju da ste posebno pristali na to - e-poštom ili sličnim tehnologijama

IV. Ostala otkrivanja

Osim otkrivanja koja su neophodna u svrhe navedene na drugim mestima u ovim pravilima, možemo da otkrivamo podatke o Vama:
1. U granicama u kojima nas na to obavezuje zakon;
2. U vezi sa pravnim procedurama ili mogućim pravnim procedurama;
3. Kako bismo utvrdili, sproveli ili branili svoja prava (uključujući otkrivanje informacija drugima u svrhu sprečavanja prevare i smanjenja kreditnog rizika);
4. Kupcu ili prodavcu (ili mogućem kupcu ili prodavcu) bilo kojeg dela firme koji prodajemo ili kupujemo (ili o tome razmišljamo).
Osim na ovde istaknute načine, Vaše podatke nećemo odavati trećim stranama.

V. Međunarodni prenos podataka

Podaci koje prikupimo mogu biti skladišteni ili obrađivani u bilo kojoj državi u kojoj poslujemo kako bismo mogli da koristimo informacije u skladu s ovim pravilima o privatnosti.

VI. Sigurnost Vaših ličnih podataka

Preduzećemo sve razumne mere kako bismo sprečili gubitak, zloupotrebu ili promenu Vaših ličnih podataka. Naravno, prenos podataka putem interneta sam je po sebi nesiguran, stoga ne možemo da garantujemo za sigurnost podataka poslatih preko interneta.

VII. Promene u pravilima

Zadržavamo pravo izmene informacija, i prakse i uslova u ovim pravilima, i pravo da te promene primenimo na sve podatke koje imamo o Vama. Korišćenjem ove stranice prihvatate ova Pravila takva kakva jesu u trenutku korišćenja stranice. Svaka naredna poseta stranice nakon izmene Pravila smatraće se pristankom na izmenjena Pravila. Zadržavamo pravo izmene Pravila o privatnosti u bilo kom trenutku.