Ne morate da odete u svemir da biste ponovo imali mlado lice.

U moderna vremena, mogućnosti se uvećavaju. To nisu samo puste želje, već veliki napredak u nauci. Pa, ako želite da letite u svemir, ova stranica vam neće pomoći.
Ali, ako želite kvalitetnu negu kože i vidljivo podmlađivanje, nastavite da čitate...

Dr. Vladana Stevanović, dermatolog

Verovatno mrzite bore. Ali, bilo je trenutaka kada vam nije ni palo na pamet da ćete ih jednog dana imati. Ali nažalost, lice se menja sa godinama - koža se opušta, a vaše samopouzdanje opada iz dana u dan. Dobili ste bore i ne možete da ih podnesete. Hoćete da vratite vreme, zar ne? Potpuno vas razumem, i ja imam ovaj problem. U stvari, imala sam ga sve dok...

Zovem se Dr. Vladana Stevanović i s ponosom vam predstavljam Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set - najnoviji peptidni sistem protiv starenja, koga su razvili i testirali američki naučnici. Ova nova terapija poravnava bore u roku od nekoliko nedelja bez operacije, bez injekcija, bez skupih intervencija. Zaboravite na nepotrebne troškove, bolove, i nedelje oporavka.

Suzana Davidović,
68

Pogledajte ovu sliku. Želite li da izgledate ovako u budućnosti?

Verovatno se pitate kako je to moguće. Tajna je u mikročesticama sadržanim u kremi koje zapravo popunjavaju istrošene slabe tačke kože, sprečavajući strukturnu degeneraciju ćelija i usporavajući proces starenja. Ako je probate, uskoro ćete videti razliku na vašoj koži.

Moderna dermatologija, ili zašto je vredno probati ovaj tip terapije?

Napredak nauke omogućava nam da stvorimo sve novije i revolucionarnije formule i lekove u raznim poljima medicine i kozmetike. Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set je komplet od dve kreme: Lift & Restore Peptide Cream (za celo lice) i Intensive Eye Contour Cream (samo za zonu oko očiju). Ove kreme, koje su razvili dermatolozi iz Bostona, sadrže mikročestice manje od vrha

To znači da ćete:

 • odmah osetiti kako vaša koža postaje meka i elastična. Nekoliko minuta nakon nanošenja kreme, efekat se može videti golim okom.
 • Vaša koža je prirodno hidrirana, a bore postaju manje vidljive. Aktivni sastojci, kao što su hijaluronska kiselina i aminopeptidaza pomažu oživljavanje vitalnosti kože.
 • Oštećenja kože drastično su smanjena a vaše lice postaje sveže i lepo.
 • Moćan efekat hidratacije uklanja suvoću i osećaj neprijatnosti, čini kožu glatkijom i čvršćom.

Koža postaje mekša i glatkija. Videćete sami da je podmlađivanje primetno i nakon prve upotrebe. Hydroface obezbeđuje neophodnu mešavinu minerala i vitamina za vašu kožu, podstičući brzi oporavak i zaštitu.

Zahvaljujući Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set koža postaje elastična, hidrirana, sveža i blistava. Ovo se postiže brzo i lako za razliku od mnogih drugih, daleko skupljih metoda koje su bolne i bez dejstva. Hydroface brzo hrani, obnavlja i za 10-15 godina podmlađuje sve tipove kože. Uskoro ćete se uveriti za šta je Hydroface sposoban:

 • stimuliše prirodne mehanizme kože, njeno obnavljanje i regeneraciju
 • poravnava duboke bore i fine borice
 • uklanja staračke mrlje i podočnjake, i kesice ispod očiju
 • daje čvršću, glatkiju i mekšu kožu posle samo jedne upotrebe

Kako ću izgledati posle 4 sedmice moćnog proizvoda kao što je Hydroface?

Ne samo mnogo mlađe, već ćete se osećati mnogo sigurnije u sebe. Sigurna i srećna žena, šta bi moglo biti bolje! Jedva ćete se prepoznati u ogledalu jer ćete videti mlađu verziju sebe! Zamislite samo: obnovljeno samopoštovanje, muški pogledi i komplimenti u izobilju. Sa vašim novim izgledom i samopouzdanjem ne samo da ćete biti srećniji, već ćete udahnuti novi život u vaše odnose. Sve vaše vršnjakinje će biti zbunjene i s oduševljenjem govoriti o vašoj transformaciji.

Posle 3 sedmice upotrebe

Vratila mi se mladost i stalno se osmehujem

Mrzela sam da se pogledam u ogledalo, nije mi se dopadala slika. Moje lice bilo je svo izborano i izbrazdano, a moja koža isušena. Hydroface me je transformisao i promenio mi život na bolje. Sada mi je lice glatko i meko, i ne mogu da prestanem da se osmehujem!

Viktorija Vedranić, 45

 • Hydroface, duboka hidratacija
 • bez alergena, dermatološki testirana
 • sadrži prirodne sastojke
 • laka za upotrebu
 • efikasno i brzo uklanja bore
 • ubrzava podmlađivanje kože
 • ujednačuje prirodan ten kože
 • poboljšava sjajan izgled kože
 • popunjava duboke bore, uklanja mrlje
 • uklanja senke i kesice ispod očiju
 • Brza i BESPLATNA isporuka

Posle 3 sedmice upotrebe

Ne veruju mi da nisam išla na zatezanje

Moje prijateljice misle da sam bila na operaciji i da neću to da priznam. Bilo je teško poverovati da su ove kreme toliko pristupačne a opet neverovatne, i da tako brzo deluju.

Eva Ravaneli, 45

Spas za moju kožu i moju vezu

Posle 4 sedmice upotrebe

Godinama sam se pitala kako da tretiram svoje bore. Koristila sam bezbrojne kreme, maske, i gomilu drugih procedura. Nažalost, ništa nije pomoglo! Na internetu sam pronašla Hydroface - terapiju koja je odgovor na sve moje molitve za mladost. Samo četiri nedelje upotrebe ovog "čuda nauke" i godine su se izbrisale sa mog lica. Takođe je oživela i romantiku u mojoj vezi! Kada biste samo mogli da vidite kako me moj muž sada gleda!Olivera Adamović, 61

Pitali smo vas za mišljenje o Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set

Ovaj Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set je klinički testiran od strane volontera - 180 žena i muškaraca starosti između 25 i 60 godina. Rezultati su pokazali da:

 • efekat nije privremen a koža ostaje mladolika
 • ne prouzrokuje iritaciju i alergijske reakcije
 • ne prouzrokuje zavisnost
 • nema negativne neželjene pojave

sertifikat


Prema klinički proučenim volonterima – za 180 muškaraca i žena starosti između 24 i 60 godina, kompleti kremaHydroface Advanced Double Active Revitalizing Set su im pružili osećaj dugotrajne i intenzivne hidratacije, pozitivno uticali na oval i konture njihovih lica i pomogli da poboljšaju čvrstinu i elastičnost, kao i bolji ten kože. Vidljivo su smanjili bore i borice, a pre svega, kreme su stimulisale procese samoobnove kože i poboljšale njihove prirodne mehanizme protiv starenja.

Da li uvek iznova pravite iste greške sa negom kože?

 • Korišćenjem kozmetike u boji koja nadražuje kožu i guši pore
 • Korišćenjem noćnih krema sa jakim, ali kratkoročnim efektom, što pogoršava stanje kože
 • Korišćenjem kozmetike koja nije prošla kliničke testove a koja dehidrira kožu

Prekinite da pravite ove greške! One mogu ozbiljno da vam naškode.Kada jednom otpočne degradacija u ćelijama, starenje i problemi s kožom neprimetno će se pojaviti.

I još jedna stvar... Da li ste prebrojali svoje bore koje vidite u ogledalu? Ako ih ima manje od 5 - odlično, ali ako ih je više... Istraživanja pokazuju da ako ih je više od 5, one postaju veoma vidljive i utiču na vaš celokupan izgled. To jest, kada neko pogleda određenu osobu, prvo vidi njih pa tek onda vaše ostale crte lica. Želite li da ljudi prvo primete vaše bore? Pomislite na sve nove poznanike, poslovne sastanke ili prosto dane kada viđate svoje prijatelje - svi će prvo videti bore, a tek kasnije će primetiti vašu novu frizuru.

A sada dobre vesti! Postoji spas od bora, ali bolje je da se vi pobrinete o svojoj koži - nakon određenog doba ona ne može da se brine sama za sebe. Morate najmanje 2 puta dnevno da je hranite kolagenom i hijaluronskom kiselinom koja hidrira i podstiče brzi oporavak i podmlađivanje.

Za samo mesec dana Hydroface će vašoj koži vratiti sat unazad za 15 godina. Više mi neće trebati mnogo šminke i sati pripreme. Izgledaćete i osećati se mlade, privlačne i prirodno lepe. Zvuči dobro? Već sam ga probala i stojim iza svojih reči o neverovatnim rezultatima.

Kako Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set vam pomaže:

 • Smanjuje bore koji su posledica grimasa i nedostatka kolagena u koži.
 • Područja oko usta, očiju i nosa su najpogodnija za bore; ona će se najviše poboljšati.
 • Naduvenost oko očiju i podočnjaci će nestati.
 • Vaša koža biće čvršća, mekša i elastičnija.
 • Opuštena koža na vašoj bradi, obrazima i vratu će se podići i imaće jak, blistav i mladalački izgled.
 • Zone čela i brade biće mekane, glatke i sjajne.
 • Pigmentacija će nestati
 • Ceo ten vašeg lica biće svetliji i življi
 • Smanjuje oštećenja uzrokovana vremenom: toplotom i hladnoćom
 • Duboko hidrira kožu

Ovaj Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set je proizvod dugih godina istraživanja. Zbog toga su kreme vrhunskog kvaliteta i zaslužile su najviše pohvale širom sveta.   Hydroface formula je veoma efikasna i ovo je jedan od najpouzdanijih proizvoda protiv starenja na tržištu. Cena je povoljna i znatno ispod cene luksuznih krema sa sumnjivim efektima.

Šta je bolje, Hydroface ili operacija?

Hajde da uporedimo rezultate i troškove krema sa injekcijama koje se koriste u plastičnoj hirurgiji. Rezultati su slični, ali cena i način lečenja su sasvim različiti.

Trajanje:

Cena:

Rezultati (pozitivni i negativni efekti):

Botoks Jednom na svakih 5 meseci €200 - €400 Parališe facijalne mišiće, koji su uzrok za formiranje bora. Neželjene pojave: Neprirodni izrazi lica, moguće ozbiljne alergijske reakcije
Upotreba Hydroface-a 2 puta dnevno tokom 3-4 sedmice 13998 RSD 6999 RSD Stimulacija prirodne proizvodnje elastina preko kreme obogaćene hijaluronskom kiselinom i peptidima koji se apsorbuju u kožu preko mikročestica Neželjene pojave: NIJEDNA

Kao što vidite, cene se žestoko razlikuju. Cena botoksa je visoka, ali se on nudi svuda, a potražnja je konstantna. Za njegovu visoku cenu, možemo otvoreno kriviti modnu industriju i doktore koji špekulišu sa poverenjem ljudi, ne pominjući strašne neželjene pojave. Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set

3 sedmice upotrebe

Promenio mi je život!

Imam 53 godine, ali gradski život, cigarete i sunce su me dosta iznurili. Izgledala sam kao starica - naročito u predelu oko očiju - tako strašno mnogo bora i brazdi. Dobila sam otkaz i nisam mogla da nađem novi posao, a brak mi je bio u problemima...Na sreću, naletela sam na Hydroface, koji mi je promenio život. Vratio mi je mladost i žudnju za životom; brak mi se popravio i našla sam dobar posao. Hvala!

Svetlana Rabrenović, 53 godine

Jeste li znali da...

Obične kreme sadrže znatno niže koncentracije supstanci koje podmlađuju kožu. Često, koža hranljive materije u njima ne može čak ni da apsorbuje, jer su njihovi molekuli preveliki. Za razliku od drugih proizvoda Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set sadrži mikročestice koji dosežu duboke slojeve kože (dermis i subkutis) i isporučuju tražene materije ćelijama bez poteškoća.

4 sedmice upotrebe

Odlični rezultati po povoljnoj ceni

Uvek sam mislila da treba da trošim puno novca da bih podmladila kožu i povratila svoju lepotu. Štaviše, bila sam sigurna da rešenje mora da ima hemiju, koja je štetna i opasna koliko je i korisna. Sve predrasude nestale su kada sam otkrila Hydroface! Jeftin je i napravljen od prirodnih sastojaka - ko bi verovao da će da deluje? Ali vidite me sada - za kratko vreme sam se oprostila od bora i vratila svoju mladalačku lepotu.

Marina Manojlović, 51

Ove kreme su revolucionarne!

Posle 3 sedmice upotrebe

Mislila sam da samo bogati mogu da priušte da budu mladi u svakom dobu. Evo je - normalna žena od 45 a moja koža je u savršenom stanju. Čiste savesti je preporučujem Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set. Zaslužujemo sigurnost i posle 30-te!

Zorana Lipovački, 45

Kako da kupimHydroface Advanced Double Active Revitalizing Set sa posebnim popustom?

Ovo je onlajn ponuda. Pre nego što prodamo naš proizvod velikim maloprodajnim lancima - parfimerijama i apotekama, stavljamo ga onlajn po povlašćenoj ceni. Kroz ovu kampanju želimo da testiramo interesovanje za proizvod u Srbiji.

To znači da ova stranica nije dostupna svima, već nasumično odabranim osobama, koje će moći da iskoriste ovu promociju. Ako čitate ove redove, vi ste među srećnima! Ovo su uslovi pod kojima možete iskoristiti ponudu:

Svako ko poseti veb stranicu i odluči da kupi proizvod, danas će dobiti sačuvaj

SAMO SADA sa ovim jedinstvenim popustom po ceni od Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set is 13998 RSD 6999 RSD.

Vremenom će se cena proizvoda povećati.

I dalje se pitate da li će delovati na vas? Ja i hiljade žena koje koriste Hydroface ne žalimo naš izbor. A proizvođači vam daju garanciju od 100% - ako niste zadovoljni, vraćaju vam novac u roku od 28 dana! Toliko su sigurni da ćete biti zadovoljni s njim!

Ukoliko dugme “poručite”, koje se nalazi na dnu stranice radi - poručite sada, jer će sutra možda biti prekasno. Ako ga vidite, naručite odmah, jer je sutra možda prekasno.

Molimo popunite polja na sledećoj stranici i Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set će biti isporučen u roku od 3-5 dana. Dostava je besplatna na bilo koju adresu u Srbiji.

Podsećamo da je Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set komplet od dve kreme: Hydroface Lift & Restore Peptide Cream (za celo, lice) i Hydroface Intensive Eye Contour Cream (za zonu oko očiju). Na ovom popustu dobijate dve kreme, specijalizovane za delovanje u specifičnoj zoni vašeg lica. Uverena sam da ćete vrlo brzo videti kako se vaša koža pred vašim očima bukvalno podmlađuje. Ovaj Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set će postati vaše tajno oružje lepote.

Želim vam sreću,

Dr. Vladana Stevanović

PS. Ako želite da vidno poboljšate stanje vaše kože i poravnate neželjene bore naručite Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set odmah uštedite 6999 RSD uz besplatnu isporuku, i ne zaboravite da je ponuda ograničena.

Jeftino, i kod kuće!

U kozmetičkim klinikama plaćate najmanje 2-3 puta više za jednu proceduru, a efekat se ne garantuje. Uz Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set plaćate manje, štedite vreme i novac i dobijate bolje rezultate. I to kada vama odgovara! Bez sati čekanja kod lekara i rizika od zaraženih instrumenata. Lepota kod kuće, kada god poželite. Poređenja radi - prosečna cena tretmana mikročesticama na klinici za lepotu je 100 evra. Možete videti koliko ste uštedeli sa Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set – proizvod će vam trajati za bar dva ili tri meseca upotrebe.

After 4 sedmice upotrebe

Najefikasnija krema koju sam ikada probala!

Kupujem gotovo sve medicinske i luksuzne kreme protiv bora i kažem vam da sam izgubila skoro svaku nadu. Na sreću, prijateljica mi je preporučila Hydroface Advanced Double Active Revitalizing Set. Iako sam ozbiljno sumnjala, probala sam je. Njena efikasnost me je iznenadila! Po prvi put je obećani efekat zaista delovao! Preporučujem je svima!

Ružica Despotović, 63