50%
Έκπτωση
  • Εύκολη χρήση
  • Βοηθά τις αρθρώσεις να γίνουν εύκαμπτες
  • Δρα γρήγορα
  • Για εξωτερική χρήση
  • Φιλικό για το πορτοφόλι
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ

Οι αρθρώσεις μας αντιμετωπίζουν μεγάλη καταπόνηση καθημερινά Το АrthroNEO περιέχει ένα συστατικό που βελτιώνει την παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα. Η πρωτεΐνη αυτή αναγεννά και αποκαθιστά τον ιστό στους συνδέσμους που είναι επιρρεπείς στη φθορά και στους τραυματισμούς.

Διατήρηση του ασβεστίου Καθώς γερνάμε, παρατηρείται φθορά στα οστά που εκδηλώνεται με μείωση της πυκνότητάς τους. Το АrthroNEO δεν απομακρύνει το ασβέστιο από το σώμα, αλλά αντίθετα το χρησιμοποιεί για την ενδυνάμωση των αρθρώσεων, των τενόντων της σπονδυλικής στήλης, των δομών σχήματος C του ιστού στους χόνδρους, καθώς και των μικρών ή των μεγαλύτερων οστών.

Πρόληψη Ακόμη κι αν δεν αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα, έχει τη δυνατότητα να ενδυναμώσει το σώμα σας και τα αποθέματα θρεπτικών συστατικών σας.

Το κολλαγόνο αποτελεί την πιο άφθονη πρωτεΐνη στο ανθρώπινο σώμα, την οποία βρίσκουμε στα οστά, στους μύες, στο δέρμα και στους τένοντες. Είναι η ουσία που ουσιαστικά συγκρατεί το σώμα μας. Το κολλαγόνο σχηματίζει μια εσωτερική δομή που μας προσφέρει παράλληλα δύναμη. Η λήψη κολλαγόνου σχετίζεται με έναν αριθμό από πλεονεκτήματα για την υγεία και ελάχιστους γνωστούς κινδύνους. Για αρχή, τα συμπληρώματα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την υγεία του δέρματος, περιορίζοντας ρυτίδες και ξηρότητα. Ενδέχεται επίσης να αυξήσουν τη μυϊκή μάζα, να αποτρέψουν τις απώλειες στα οστά και να ανακουφίσουν τον πόνο στις αρθρώσεις.

Η χρήση του АrthroNEO είναι ανώδυνη και εύκολη. Απλά:

  • Ανακινήστε πριν τη χρήση.
  • Κρατήστε μια απόσταση 15 cm από το σώμα και ψεκάστε 2–3 φορές.
  • Πλύντε τα χέρια σας μετά από κάθε χρήση!
  • Επαναλάβετε τρεις φορές την ημέρα!

Τα συστατικά του АrthroNEO είναι φυσικά

ΑΡΝΑΚΙΣ Η ΟΡΕΙΝΗ Πλούσια πηγή μαγνησίου – απαραίτητο στοιχείο για υγιή οστά.

ΣΤΕΝΟΦΥΛΛΗ ΛΕΒΑΝΤΑ Επαναφέρει και ενδυναμώνει τις αρθρώσεις σε περιπτώσεις φλεγμονής (αρθρίτιδα) και εκφυλιστικών αλλαγών (αρθρίτιδα).

ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ Ένα ισχυρό φυτικό παυσίπονο για τις αρθρώσεις, το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια ως φυσικό φάρμακο για την αρθρίτιδα.

ΚΑΜΦΟΡΑ Ανακουφίζει από τη φλεγμονή και τον πόνο σε παθήσεις των αρθρώσεων, του χόνδρου και των τενόντων.

Πραγματικοί άνθρωποι – πραγματικά αποτελέσματα!

Άννα Τζιάρτα, ευτυχισμένη μητέρα δύο παιδιών

Αν και δεν έχω απαλλαγεί πλήρως από τους πόνους, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη θετική εμπειρία μου από το АrthroNEO. Υποχρεώθηκα να εγκαταλείψω την εργασία μου λόγω της προοδευτικής αρθρίτιδας στις αρθρώσεις μου. Έκανα ενέσεις τρεις φορές την ημέρα και λάμβανα παράλληλα παυσίπονα. Είχα δοκιμάσει πάρα πολλά φάρμακα κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους γεμάτο με αγωνία, και φρικτές καταστάσεις που δεν θα ήθελα καν να αναφέρω. Πέρα από τον σταθερό πόνο, η απόγνωση και η μελαγχολία μου μεγάλωναν. Δεν πίστευα πως μπορούσε να έχει κάποιο θετικό τέλος αυτή η κατάσταση, αλλά αγόρασα το АrthroNEO, Έχοντας διαβάσει πολλές από τις απόψεις ατόμων που το είχαν ήδη δοκιμάσει αποδοτικά.”

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ (55) ιδιοκτήτης επιχείρησης

Ως ιδιοκτήτης μιας μικρής εταιρίας IT και πρώην προγραμματιστής, στέκομαι πίσω από ένα γραφείο το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Παρότι αυτό δεν φαίνεται επίπονο σωματικά, είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί η μέση μου. Για χρόνια δεν μπορούσα να κοιμηθώ χωρίς ειδική υποστήριξη για τη μέση μου. Χρησιμοποιούσα καθημερινά παυσίπονα, αλλά το σώμα μου τα συνήθισε και τελικά τίποτα δεν είχε πλέον αποτέλεσμα. Όλα αυτά μέχρι που ανακάλυψα το АrthroNEO πριν από έναν χρόνο. Έπεσα τυχαία επάνω του στο διαδίκτυο και μπορώ να πω πως είμαι χαρούμενος που δεν αναζήτησα κάποια άλλη λύση για τους πόνους στη μέση μου.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΑΣ (52) πατέρας, παππούς, προπονητής τένις

Ανεξάρτητα από τα όσα διαβάζετε για την ‘υγιεινή ζωή', όλα έχουν την επίπτωσή τους στο σώμα μας. Εργάζομαι ως προπονητής τένις από τότε που σταμάτησα να παίζω σε τουρνουά. Αισθανόμουν περίφημα έως τα σαράντα. Τότε, σιγά – σιγά, πρώτα οι αγκώνες μου, μετά τα γόνατα, στη συνέχεια η μέση – άρχισαν όλα να μου δημιουργούν προβλήματα, μέχρι που έγινε ξεκάθαρο πως δεν θα μπορούσα να κινούμαι πλέον χωρίς να νιώθω σταθερά πόνο. Ένας φίλος από τον καιρό που ήμουν επαγγελματίας μου συνέστησε να δοκιμάσω το АrthroNEO και μπορώ να πω – πως λειτουργεί εξαιρετικά. Από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ – όλοι οι πόνοι στις αρθρώσεις μου υποχώρησαν και αυτό μου επιτρέπει να εργάζομαι κανονικά έως και σήμερα.

ΜΗΝΑ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ (53) πρώην πιανίστρια, δασκάλα πιάνου

Αφιέρωσα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου παίζοντας πιάνο ως επαγγελματίας μουσικός. Κατέστρεψα τις αρθρώσεις στα δάχτυλά μου σε σημείο να μην μπορώ να σηκώσω οτιδήποτε πιο βαρύ από ένα βιβλίο χωρίς να νιώσω πόνο. Εκείνο τον καιρό δεν μπορούσα να κάνω και πολλά πράγματα, γι’ αυτό σταμάτησα να εργάζομαι και άρχισα να διδάσκω. Τα χέρια μου εξακολουθούν να πονούν, αλλά τουλάχιστον πλέον η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη. Μία από τις μαθήτριές μου το αντιλήφθηκε μία μέρα και μου έφερε το АrthroNEO, επειδή η γιαγιά της το χρησιμοποιούσε με μεγάλη επιτυχία. Αυτό συνέβη πριν από δύο χρόνια. Σήμερα μπορώ μα χαρά να δηλώσω πως οι πόνοι στις αρθρώσεις μου φεύγουν το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου (ο χειμώνας εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα). Το έδωσα σε όλους μου τους φίλους που υποφέρουν από το ίδιο πρόβλημα και όλοι είναι χαρούμενοι με αυτό. Δοκιμάστε το!

ΧΑΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ (56) μητέρα, γιαγιά

Τα μόνα που μπορώ να πω είναι καλά πράγματα για το АrthroNEO. Από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ (μου το έφερε η κόρη μου) οι αρθρώσεις μου δείχνουν σαν καινούργιες και αφιερώνω όλο και περισσότερο χρόνο στις μετακινήσεις μου. Λατρεύω τη φύση, αλλά το προβληματικό μου γόνατο με κρατούσε μακριά από αυτή για χρόνια. Τώρα πλέον έχω επιστρέψει για τα καλά. Σε ευχαριστώ, АrthroNEO!

64,00€

32,00€

Αγοράστε 2, πάρτε 1 δωρεάν!

108,00€

54,00€

Αγοράστε 3, πάρτε 2 δωρεάν!

170,00€

85,00€

50%
Έκπτωση
50% Έκπτωση