Kako deluje?

Povsem naraven in enostaven za uporabo sprej

Skrivnost Onycosolve je skrita v njegovih sestavinah. Izdelek vsebuje izvlečke zelišč in rastlin, ki so že leta uporabljena farmacevtski industriji kot naravna razkužilna protivnetna sredstva in osvežilci.

Onycosolve ne samo pomirja manjša stanja stopal, kot je prekomerno potenje, srbenje in šibki nohti, ampak lahko tudi prepreči nadaljnja vnetja kot so glivice. Vpije se globoko v notranjost kože in deluje od znotraj navzven, da obnovi njene zdrave zgradbe.

Neverjetne lastnosti

Stvari na katere je treba biti pozoren

01

Neobičajno potenje

Potna stopala lahko vodijo tudi k drugim zdravstvenim težavam kot so vonj stopal, atletsko stopalo in glivice na nohtih. Onycosolve se vpije v kožo in uravnava potenje.

02

Nadležno srbenje

Čeprav srbeča stopala po navadi niso razlog za zaskrbljenost, lahko kažejo na osnovno stanje kože ali celo na globljo notranjo bolezen. Aktivne sestavine Onycosolve delujejo v boju proti vzroku srbenja.

03

Šibki nohti

Nohti, kot koža, lahko postanejo krhki, ko se izsušijo. To se najpogosteje zgodi pri neprestanem izpostavljanju vlagi. Onycosolve prodre v nohte in jih vlaži navznoter.

04

Slab vonj

Slab vonj stopal je pogosta težava, ki jo povzroča pretirano potenje in rast bakterij na stopalih. Onycosolve pobije nevarne organizme in preprečuje nadaljnje okužbe.

Možni načini okužbe z glivicami

Obiskovanje savne ali bazena

Oslabljen imunski sistem

Jemanje antibiotikov

Nošenje sintetičnih tkanin

Družinski član ima glivice na nogah

Pregledi produkta

Stranke nas obožujejo

Končno nekaj uporabnega za moja stopala. Moja žena je veliko stokala zaradi ... saj veste ... arome, kaj naj rečem. Naročil sem Onycosolve in ji sploh nisem trudil povedati kaj več o tem. Zdaj je doma vse mirno in ona nima pojma. Ssshhh.

Luka KovačLjubljana

Lepo diši, noge so sveže in čiste. Nisem imel kakršnihkoli težav, sem tiste vrste pedantna oseba, ki rada poskrbi za stvari, preden je prepozno.

Benjamin NovakCelje

Noge so me zelo srbele. Bilo je neznosno. Veš kaj mislim. Na spletu sem našel Onycosolve in ga uporabljam že nekaj mesecev. Učinek že vidim - nohti že izgledajo bolje in nenehno srbenje je izginilo.

Peter KotnikMaribor

Preizkusil sem vsa "naravna zdravila", vendar sem nad vsem obupal in kupil to, če upoštevam, da so bili v priročnem paketu 3 in cenovno ugodnejši. Uporabljal sem ga dnevno za približno en teden in potreboval sem 1 stekleničko, da sem popolnoma očistil nogo športnika, in to v celoti. Res sem navdušen.

SimonPiran

Enostaven za nanašanje, brez vonja, brez ostankov, brez lepljivosti ... zelo učinkovit ... po nekaj dneh ste svobodni.

MihaKoper

Preizkusila sem veliko različnih vrst in blagovnih znamk krem. Nobena od njih ni imela učinka na moja stopala. Šele ko sem tole uporabljala en teden, sem opazila razliko.

L. S.Ljubljana

To je naša posebna ponudba za vas!

Prihranite: 85,00 €

KUPITE 3, PREJMITE 2 BREZPLAČNO!

170,00 €

85,00 €

Prihranite: 54,00 €

KUPITE 2, PREJMITE 1 BREZPLAČNO!

108,00 €

54,00 €

Prihranite: 32,00 €

=

KUPITE 1

64,00 €

32,00 €

Vaše zadovoljstvo je naša največja nagrada

VAREN NAKUP

Osebni in finančni podatki so tajni in zaščiteni. Sodelujemo s platformo, ki uporablja najnaprednejše varnostne funkcije za spletno plačevanje.

30 DNEVNA GARANCIJA

Če z izdelkom niste zadovoljni, ga vrnite in vrnili vam bomo denar - brez vprašanj.


ZADOVOLJNE STRANKE

Skrbimo za naše stranke in bi z veseljem rešili vsako težavo, ki jo imate med vašim naročilom.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Dostava je brezplačna. Izdelek bo dostavljen na vaš prag v roku 1-3 delovnih dni od datuma, ko ste oddali svoje naročilo preko te spletne strani.