Vračila

Izdelek je mogoče dostaviti kamorkoli znotraj Slovenije. Izdelki bodo z dostavno službo dostavljeni na naslov, ki ste ga navedli v obrazcu za naročila. Vrsta plačila je plačilo po povzetju. V območjih, kjer vašega naročila ni mogoče dostaviti z dostavno službo, bodo vaši izdelki dostavljeni s Pošto Slovenije. Dostava je možna vsak dan, razen ob koncu tedna in praznikih.


Zahtevke za vračila ali preklic naročila je treba napisati v e-poštnem sporočilu poslati na: support@onycosolve.com. V zahtevku mora stranka navesti vzrok za zahtevek. Pridržujemo si pravico, da ne sprejmemo zahtevka kupca, če se izkaže, da vzrok za njegovo/njeno pritožbo ni utemeljen.
Vrnjen izdelek mora biti v istem stanju, kot ste ga prejeli (kot nov), ne sme biti odprt in embalaža ne sme biti poškodovana, to je kot v stanju pred prodajo, originalna embalaža mora ostati nespremenjena.
Da bi vaše vračilo sprejeli, morate predložiti številko naročila osebe, ki je prvotno naročila izdelek in katere podatki so prikazani v kodi naročila.
Stranka lahko kupljen izdelek vrne in zahteva nadomestni izdelek ali vračilo denarja v dveh primerih:
1. Če je dokazana krivda našega podjetja (prejeli ste napačen izdelek ali s pomanjkljivostmi glede kakovosti), lahko kupec izdelek brez stroškov dostave vrne v desetih (10) dneh od prejema.
2. Če strankina odločitev, da izdelek vrne, ne temelji na nobenem izmed prej navedenih objektivnih vzrokov, si podjetje pridržuje pravico, da zahtevek zavrne. Če se pritožbi ugodi, lahko stranka izdelek vrne v desetih (10) dneh od datuma prejema. V tem primeru vse stroške prevoza in morebitno razliko v ceni izdelkov krije stranka.
Izdelki morajo biti v vsakem primeru v stanju, kot ko jih je stranka prejela, popolni, brez poškodb in v originalni embalaži. Če izdelki niso vrnjeni v desetih (10) dneh, naši prodajalni ni treba sprejeti nikakršnih vračil.
V skladu s pogoji in določili ter v primeru sprejetja vračila je stranka upravičena do prejema drugega izdelka iste vrednosti ali do vračila stroškov. Vračilo stranki bo izvedeno v devetdesetih (90) dneh od datuma, ko prejmemo vrnjen izdelek.
V primeru večkratnih vračil ali vračil, za katere naše podjetje presodi, da gre za zlorabo pravice do vračil ali da stranka deluje v slabi veri, imamo pravico zavrniti vračilo izdelka, čeprav so izpolnjeni vsi pogoji.
Ti pogoji ne vplivajo na nobene pravice kupca, ki so določene z zakoni.