INFORMATIVNO OBVESTILO O VAROVANJU ZASEBNIH PODATKOV

Cenimo vaše zanimanje za naše spletne strani in želimo si, da bi se z nami počutili varni. Lahko nam zaupate, da bomo z vašimi podatki ravnali skrbno. Vaša zasebnost je za nas izjemno pomembna, zato vas vabimo, da si preberete naslednje informacije o tem, kako zbiramo vaše podatke in kako jih bomo uporabili.

Verjamemo, da zaupanje izhaja iz transparentnosti.

Tako vas želimo izčrpno in odkrito obvestiti, kako obdelujemo dane osebne podatke (od tu naprej "osebne podatke") ali podatke, zbrane med naročanjem naših izdelkov ali obiskom naše spletne strani. onycosolve.com Od tu naprej "spletne strani").

Z oddajo svojih osebnih podatkov lahko izkoriščate prednosti in koristi, ki so namenjene izključno našim strankam. Vse informacije, ki nam jih boste zaupali, so strogo varovane. Vaše osebne podatke bomo uporabljali le v namene, navedene v tem pravilniku.


1. KDO ZBIRA OSEBNE PODATKE?

Subjekt, ki zbira osebne podatke, je NADZORNIK PODATKOV (od tu "nadzorniki podatkov"):
- MBM Ltd, s pisarno, registrirano v Seychelles, Victoria, Francis Rachel Str, Oliji Trade Centre, Suite 13, First Floor, email mbmltd.privacy@gmail.com, odgovoren za pritožbe glede varovanja podatkov.


2. ZAKAJ ZBIRAMO OSEBNE PODATKE?

Za ogled naše spletne strani vam ni treba vnesti nobenih osebnih podatkov.
Vaše osebne podatke zbiramo, shranjujemo in uporabljamo le, če nam jih posredujete kot del spletnega naročila.

Osebni podatki bodo zbirani za sledeče namene:
izpolnitev prodajne pogodbe, dostava izdelka, računovodstvo in izpolnjevanje pravnih obveznosti, storitve po prodaji.

Nadzorniki podatkov zbirajo in obdelujejo naslednje osebne podatke:
• posebne informacije: osebno ime, priimek;
• naslov za dostavo in račun, naslov prebivališča, mesto prebivališča, poštna številka, e-poštni naslov, telefonske številke, način dostave in plačila.
Obdelovalci podatkov zbirajo in obdelujejo naslednje osebne podatke:
• ime imetnika kreditne/debetne kartice
• kreditna/debetna kartica in datum poteka veljavnosti*.
* V tem primeru so to svetovne zaupanja vredne družbe, ki urejajo plačila, opravljena z debetno ali kreditno kartico.

To je le zato, da se zagotovi, da je vaše plačilo zaključeno. Plačilo, gotovina ob dostavi ali kreditna/debetna kartica (tretje stranke, ki urejajo plačila z debetno ali kreditno kartico), je obdelano, da so izdelki, ki jih kupite pri nas, poslani na pravi naslov. Kmalu po tem, ko oddate naročilo, boste prejeli e-pošto - potrditev spletnega naročila, vendar vaših osebnih podatkov ne bomo uporabljali za tržne namene, razen če nam vi tega ne potrdite.


3. KAJ SE ZGODI, ČE NE ZAGOTOVITE OSEBNIH PODATKOV?

Nekateri osebni podatki, ki jih bomo potrebovali med nakupom, so obvezni, če želimo izpolniti nakup, dostavo, račun in pravne obveznosti ter zagotoviti poprodajne storitve.
Zagotovitev in obdelava osebnih podatkov za tržne namene je opcijska, zato bo zbiranje vaših osebnih podatkov v tržne namene izvedeno samo z vašo odobritvijo.
Vsak trenutek lahko umaknete svojo privolitev, tako da kontaktirate nadzornike podatkov na naslov, omenjen v odstavku 1 (KDO ZBIRA OSEBNE PODATKE).. Umik vašega privoljenja onemogoča izpolnjevanje tržnih akcij, a ne bo vplival na vašo zmožnost zaključka nakupa.


4. KAKO OBDELUJEMO OSEBNE PODATKE?

Osebni podatki, ki jih zberejo nadzorniki podatkov, bodo obdelani in shranjeni z avtomatiziranimi orodji in v nekaterih primerih natisnjeni na papir (npr. za namen dostave).
Zbrani osebni podatki bodo shranjeni za obdobje, ki je nujno za izpolnitev pogodbe ali določil zakonskih garancij ali poprodajnih storitev v skladu s pogoji zadrževanja, ki jih določa veljavno pravo. Osebni podatki, zbrani v tržne namene, bodo hranjeni, dokler stranka ne zahteva umika registracije ali privoljenja za obdelovanje osebnih podatkov.
Za urejanje vračil ali morebitnih pritožb glede poškodovanih izdelkov moramo zbrati in obdelati vaše osebne podatke. Da bi preprečili goljufije v zvezi s pritožbami in vračili, vas lahko povprašamo po osebnih podatkih, da lahko vašo zahtevo izpolnimo.
Lahko da bomo podatke, ki ste jih zagotovili, hranili in obdelovali dlje časa, da bi zagotovili, da so lahko vse pritožbe ali goljufiva uporaba identitete primerno raziskani v prihodnosti.


5. KDO BO OSEBNE PODATKE OBDELAL?

Osebne podatke bodo obdelovali:
• zaposleni in sodelavci nadzornikov podatkov, ki bodo določeni kot odgovorni za obdelavo;
• zaposleni in sodelavci obdelovalcev podatkov, ki jih bodo določenili nadzorniki podatkov, vključno s (i) subjekti, ki urejajo spletne prodajalne in si lahko ogledujejo, urejajo in posodabljajo osebne podatke, vnešene v CMR-sisteme, preko katerih nadzorniki podatkov obdelujejo podatke v namene e-trgovanja; (ii) subjekti, ki urejajo shranjevanje osebnih podatkov v imenu nadzornikov podatkov v skladu z lokalno in evropsko zakonodajo;
• tretje osebe v ali zunaj EU, obdelovalci podatkov, ki jih določijo nadzorniki podatkov, še posebno za namene dostave (dostavna podjetja, da lahko prejmete svoje naročilo na naslov, ki ste ga navedli), podpora po prodaji (klicni center za zagotovitev dostave vašega spletnega naročila brez zapletov kot tudi za posredovanje informacij o izdelku).
Osebne podatke je mogoče tudi razkriti tretjim strankam (svetovne zaupanja vredne službe, ki urejajo plačila, opravljena z debetnimi in kreditnimi karticami). Osebni podatki ne bodo posredovani in razširjani na noben način. Osebni podatki bodo preneseni izven EU v države, ki ne zagotavljajo zadostne ravni zaščite podatkov, le v skladu z varnostnimi določbami veljavnega prava o varovanju osebnih podatkov.
Podatke, ki jih delimo s tretjimi osebami, omejujemo glede na namen, ki so mu določeni. Te strogo nadzorujemo, da zagotovimo varovanje vaše zasebnosti. Te družbe nikoli ne smejo prosto razpolagati z vašimi podatki.


6. VAŠE PRAVICE

Vsak trenutek lahko zahtevate informacije o vaših zbranih, uporabljenih, razkritih podatkih ali podatkih, ki jih obdelujejo obdelovalci podatkov (pravica dostopa), kot tudi zaprosite za vključitev, popravek ali izbris in izrazite nasprotovanje z obdelavo. Od 25. maja 2018 (ko začne veljati uredba (EU) 2016/679) lahko začnete uveljavljati naslednje pravice: omejitev obdelovanja, prenos podatkov ter podate pritožbo na nadzorni organ.
Predvsem imate pravico nasprotovati in preklicati svoje soglasje, deloma ali v celoti, za zbiranje, uporabo, razkrivanje ali obdelavo vaših osebnih podatkov za namene razpečevanja oglaševalskega materiala, neposredne prodaje ali izpolnjevanja tržnih raziskav ali komercialne komunikacije, tako avtomatizirane (e-pošta, drugi sistem oddaljene komunikacije, kot sta SMS ali MMS) kot tudi tradicionalne pošte.
Če želite, da vaše osebne podatke obdelujemo zgolj za namene tradicionalnih kontaktnih metod, lahko nasprotujete obdelovanju vaših osebnih podatkov v namene avtomatiziranih kontaktih metod.
Če želite uresničevati zgornje pravice in/ali oddati poizvedbo ali pritožbo v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, lahko pošljete zahtevo nadzornikom podatkov na ta e-poštni naslov: mbmltd.privacy@gmail.com ali na poštni naslov in kontakte, omenjene v odstavku 1 (KDO ZBIRA OSEBNE PODATKE) tega obvestila.


7. NAŠA UPORABA PIŠKOTKOV

Lahko da bomo zbirali vaše podatke o vaših obiskih te spletne strani, kot so vaš IP-naslov, zemljepisno nahajanje, tip brskalnika, vir reference, dolžina obiska in število ogledov strani. Te podatke lahko uporabljamo v administraciji te spletne strani, da izboljšamo uporabnost strani. V vsakem primeru so to podatki, ki jih zberemo s pomočjo piškotkov. Uporabili jih bomo zgolj v namene, navedene v veljavnem pravilniku.
Številni obiskovalci spletnih strani so zaskrbljeni zaradi uporabe piškotkov na spletu. Piškotki so majhne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje vaših podatkov, ki ste jih že zaupali. Ne morejo biti uporabljeni za "krajo" podatkov o vas ali vašem računalniku. Ta spletna stran uporablja piškotke, da si zapomni vaše preference. Na primer, ta spletna stran si lahko zapomni, katere strani ste že obiskali, zato da bo vaš naslednji obisk učinkovitejši. Kakorkoli, če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v vsakem trenutku v svojem brskalniku, če kliknete na Options (Možnosti). To bo sicer imelo negative posledice na uporabnost številnih spletnih strani, vključno s to.


8. KONTAKT

V vsakem trenutku lahko zaprosite za informacije o podatkih, ki smo jih shranili, njihovem izvoru in prejemnikih kot tudi o namenu shranjevanja. Prosimo, pišite nam na e-naslov mbmltd.privacy@gmail.com ali nam pošljite pismo na poštni naslov, omenjen v odstavku 1 (KDO ZBIRA OSEBNE PODATKE) tega obvestila. Če želite zahtevati popravek, blokiranje ali izbris podatkov ali če želite preklicati soglasje za uporabo podatkov oziroma nasprotovati uporabi podatkov, nas, prosimo, kontaktirajte na zgoraj omenjena naslova.